Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 24000

Har du tänkt låna 24000 kr? I så fall har du hamnat rätt. Här på webbplatsen finner du nämligen all information du behöver för att hitta marknadens bästa lån. Oavsett vilken lånesumma du är ute efter får du den bästa jämförelsen av oss.

Våra jämförelseverktyg tar dig snabbt fram till det lån som passar dig bäst, både när det gäller pris och lånets egenskaper. På den här sidan har vi valt att jämföra marknadens smslån tack vare att det är den låneformen som folk vanligtvis väljer när de ska låna 24000 kr.

Med verktyget ovan kan du filtrera fram olika alternativ av lån som passar dig. Om du till exempel har en betalningsanmärkning kan du ta fram långivare som godtar det genom att klicka i checkboxen för det. Likadant fungerar det om du vill ta ett lån utan UC, då klickar du enkelt i den checkboxen.

Om du känner att smslån inte är den låneform du är ute efter och hellre vill ta del av tips och jämförelser av andra låneformer går du enkelt till dessa i vår huvudmeny.När brukar folk vanligtvis välja att ta ett mindre lån?

Den vanligaste orsaken till att folk väljer att ansöka om en mindre lånesumma är när de åkt på en oförutsedd utgift och att de vid det tillfället inte har någon sparad ekonomisk reserv. Ett lån blir då en nödvändigt för det finns ingen annan utväg. Vissa väljer att låna av sin mamma eller pappa eller någon annan familjemedlem och vissa väljer att låna via ett kreditbolag/bank. Alternativet att gå vägen via ett kreditbolag har blivit allt vanligare när det gäller mindre lån. Mycket tack vare att Internet gjort lånebranschens tjänster tillgängligare. Nu för tiden kan du sitta hemma i soffan och klicka hem ett lån till skillnad mot förr då du var tvungen att besöka ett bankkontor.

Snabblån 24000 kr

Våra undersökningar visar på att snabblån är den populäraste låneformen just nu vid lån under 25000 kronor. Smslån och kreditkonton är typiska snabblån men vi har ovan valt att fokusera prisjämförelsen på smslån. Detta för att det finns betydligt fler aktörer som erbjuder smslån på 24000 kr. Hela 10 stycken aktörer är det som tillhandahåller smslån på den nivån (med en löptid på 12 månader) medan det i skrivande stund bara finns fyra stycken som erbjuder kreditkonto.

Dessa fyra är det: Säkerfinans, Euroloan, Mobillån och Snabbfinans. I huvudmenyn kan du gå vidare och läsa mer om lånekategorin, kreditkonto.

Låna 24000 snabbt

Både när vi tittar på hur smidig en låneansökan är och när vi tittar på utbetalningstiden av ett lån är smslån den snabbaste låneformen. Om du ansöker innan lunch kan nästan alla långivare inom den lånekategorin betala ut lånet samma dag. I de fall du ansöker senare än så eller under en helg minskar alternativen av långivare men det finns några stycken som tillhandahåller ”snabb utbetalning” även då.

Om du vill låna 24000 snabbt under en helg och letar efter alternativ kan du klicka i checkboxen ”helgutbetalning” i modulen ovan. Då ser du snabbt om det finns någon aktör som erbjuder det på det lånebeloppet och den löptiden du valt.

Låna direkt

För att kunna låna 24000 direkt ska detta scenario föreligga:

  1. Kundservicen hos det kreditbolaget du tänkt låna pengar av måste vara öppen när du ansöker.
  2. Kreditbolaget måste kunna göra en utbetalning direkt till den bank du har. De flesta kreditbolag som gör direktutbetalningar kan bara göra detta till en specifik bank. Ibland kan det därmed vara svårt att hitta en aktör som löser detta till din bank. Tack och lov finns det några kreditbolag som har specialiserat sig på direktutbetalningar och kan göra detta till flera banker.

Om scenariot ovan föreligger vid ansökningstillfället får du normalt pengarna inom 15 minuter.

För att ta reda på om ett kreditbolag kan göra en direktutbetalning klickar du på ”mer info-knappen” i tabellen ovan. Då specificeras dessutom vilken bank eller vilka banker som direktutbetalningen kan ske till.

I vår artikel, låna pengar direkt, får du ännu mer tips kring hur du kan få dina pengar fort när du lånar.

Låna räntefritt, 24000

Om du tänkt låna 24000 räntefritt måste du vara lite kreativ. Det är nämligen sällsynt att någon långivare erbjuder räntefria lån över 20000 kr. Dock finns det ett antal långivare som gör det på mindre summor än så. I praktiken skulle du alltså kunna ta ett mindre räntefritt lån från flera olika aktörer så att den sammanlagda summan i slutendan blir 24000 kr. Det är ingenting vi rekommenderar då det skulle kunna leda till att du förlorar kontrollen över dina lån pga mängden.

Ett annat kreativt sätt i detta sammanhang är att införskaffa ett kreditkort. Det kräver en högre kreditvärdighet än om du ansöker om ett snabblån men det är ett bättre alternativ. Räntan är nämligen lägre ifall du inte klarar av att betala tillbaka inom den räntefria perioden. Den räntefria perioden är vanligtvis 30-60 dagar på kreditkort.

Med ett kreditkort kan du alltså handla något för 24000 kr och indirekt kan det ses som ett räntefritt lån. Skaffar du ett kreditkort kan du använda den möjligheten om och om igen till skillnad mot ett snabblån som oftast bara erbjuds utan ränta första gången du lånar hos ett kreditbolag (nykundserbjudande).

Snabblån 18-årsgräns

För 18-åringar är utbudet av snabblån lite mer begränsat än för de personer som är över 20 år. När du vill låna 24000 kr och är mellan 18 år och 20 år är dessa tre: Merax, Frogtail och Brixo några av de kreditbolag du kan välja på. Läs vår artikel, smslån 18 år, om du vill fördjupa dig kring detta och få fler lånealternativ presenterat för dig.


LÅNA 23000 kr | LÅNA 25000 kr

Värt att tänka på innan du lånar pengar

  • Låna aldrig pengar för att lösa andra skulder. Risken att hamna i ett ekorrhjul med flera olika lån som rullar på är allt för stor.
  • Kalkylera innan du lånar pengar. Gör en budget så att du tydligt kan se om du klarar av amorteringsplanen.
  • Det kan vara frestande men låna inte pengar på impuls. En välgrundad låneansökan är A och O i dessa sammanhang.