Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 23000

Om du har bestämt dig föra att låna 23000 kr har du hamnat rätt. På den här sidan kommer vi ge dig alla tips och råd du behöver för att kunna hitta det billigaste och bästa lånet för dig. När du går vidare från vår site ska du känna att besöket var så pass värt att du både besparat dig tid och pengar.

För dig som besökare tillhandahåller vi alltid den senaste informationen kring lånemarknaden och jämför alla lån som går att ansöka om på Internet åt dig. Varje dag dammsuger vi marknaden på den här informationen. Exempelvis kollar vi upp aktuella priser, löptider och egenskaper hos respektive långivare. Även sådana simpel information som långivarnas öppettider håller vi koll på åt dig.Snabblån 23000

Statistiskt är flest besökare hos oss ute efter ett snabblån när de tänkt låna 23000 kronor. Därav har vi valt att jämföra långivare som tillhandahåller det i jämförelsemodulen ovan. Snabblånen som vi jämför där är smslån. Vill du hellre titta på den relativt nya låneformen kreditkonto, som också är en form av ett snabblån, kan du gå vidare till den kategorin av lån i huvudmenyn här på webbplatsen. Det finns ganska många smslån som erbjuds på nivån, 23000 kr, men ganska få kreditkonton. Aktörerna som just nu kan erbjuda ett kreditkonto med en kredit på 23000 kr är: Mobillån, Säkerfinans, Snabbfinans och Euroloan.

Om du inte är intresserad av ett snabblån rekommenderar vi att du tittar efter ett privatlån som är en låneprodukt som är något billigare än snabblån. En jämförelse av den kategorins långivare gör vi under fliken ”privatlån” i huvudmenyn.

Låna snabbt 23000 kronor

Om du vill låna 23000 snabbt och vill få pengarna utbetalade så fort som möjligt är smslån det snabbaste alternativet du kan välja i lånebranschen. När du ansöker före lunch på en vanlig bankdag betalar de flesta smslångivare ut pengarna samma dag.

Är du i behov av ett snabbt lån på kvällen finns det även några långivare som kan erbjuda det trots att ansökan kommer in sent. Då måste du dock hitta en långivare som har direktutbetalning (se tips om detta i stycket om att låna direkt nedan). Uppstår lånebehovet under helgen gäller samma sak som vid kvällslån. Om du vill se vilka som erbjuder helglån klickar du enkelt i checkboxen ”helgutbetalning” i modulen ovan så visas långivarna som erbjuder det på den valda löptiden och lånesumman. Om du inte hittar ett helglån på den valda löptiden är det möjligt att det erbjuds på en annan löptid. Prova då att justera löptiden och se om något alternativ dyker upp i modulen på den nya löptiden.

Låna direkt 23000 kronor

Definitionen av att låna direkt i snabblånebranschen är att du kan få ditt lån inom 15 minuter efter en godkänd ansökan. Vissa låneföretag har den möjligheten. Några förutsättningar måste då föreligga. Dessa redogör vi för nedan:

  1. Vid ansökningstillfället måste låneföretaget ha öppen sitt kontor och således alltså sin kundservice.
  2. Låneföretaget måste ha funktionen att de kan betala ut till samma bank som du har. Oftast har de bara den funktionen till den bank de har själva men det finns några låneföretag som har specialiserat sig inom detta område. Dessa aktörer kan göra direkt utbetalningar till flera banker.

Vid de tillfällen du ansöker när dessa förutsättningar råder får du normalt sett pengarna inom en kvart. Under ”mer info”-knappen på respektive långivare i modulen ovan kan du se om en specifik långivare kan göra direktutbetalningar och i så fall till vilken bank. För att ta del av fler tips kring att kunna få ett lån snabbt rekommenderar vi att du läser vår artikel kring att låna pengar direkt.

Låna 23000 räntefritt – går det?

Det förekommer, men det är inte särskilt ofta något låneföretag erbjuder ett lån räntefritt. När det förekommer finns det alltid någon baktanke. Baktanken är vanligtvis att låneföretaget vill locka till sig nya kunder. Dessa hoppas de i sin tur ska stanna kvar som kunder och låna pengar vid fler tillfällen och på så vis kommer de tjäna pengar på dessa i förlängning.

Att kunna låna 23000 räntefritt hör dock till ovanligheterna. Egentligen kan vi nog dra slutsatsen att det är oerhört sällsynt att något lån erbjuds räntefritt över 20000 kr. Däremot finns det oftast ett antal långivare som erbjuder räntefria lån under 10000 kr. Klicka i checkboxen för räntefria lån i lånemodulen ovan så ser du vilka långivare som erbjuder det på respektive löptid osv.

Ett annat alternativ att låna räntefritt (indirekt) är om du skaffar dig ett kreditkort. Då kan du köpa något och utnyttja den räntefria perioden som kortet har. Den perioden är normalt på mellan 30-60 dagar beroende på vilken leverantör du väljer.

Låna som 18-åring

När du som 18-åring tänkt låna 23000 kr finns det inte så många alternativ att välja på. Nedan följer några exempel på låneföretag som har ålderskravet att du ska ha fyllt 18 år: Brixo, Merax och Frogtail.


LÅNA 22000 kr | LÅNA 24000 kr

Tänk på det här när du lånar pengar

  • Försök att bara ha ett lån i taget och låna inte för att lösa en annan skuld. Att istället ta kontakt med långivaren som du inte kan betala tillbaka till just nu är ett bättre alternativ. Ofta är det tillmötesgående för att komma fram till någon lösning.
  • Innan du bestämmer dig för att låna pengar ska du alltid göra en budget och kalkylera så att du ser att du kommer klara återbetalningskravet.
  • Impulslåna inte pengar. Tänk noga igenom ditt val innan du slår till.