Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 25000

När du är nära valet att låna 25000 kr har du kommit rätt. På den här sidan får du nämligen de tips du behöver för att kunna hitta marknadens bästa lån. I alla fall om du är ute efter ett snabbt smslån. I vår jämförelse ovan har vi nämligen valt att jämföra smslån för att folk vanligtvis är ute efter det när de söker efter lån på 25000 kr. Om du hellre vill titta på lånekategorin privatlån, som vanligtvis är ett billigare lån men med högre krav, kan du gå vidare dit i huvudmenyn ovan. Oavsett vilken låneform du är ute efter guidar vi dig snabbt fram till det bästa lånet för tillfället.

Våra jämförelseverktyg håller hög teknisk prestanda och filtrerar ut efter de önskemål du har. Exempelvis kan du sortera lånen utifrån lånets egenskaper, löptid eller belopp. Om du exempelvis vill låna utan UC kan du filtrera långivarna utefter den egenskapen. Likadant om du vill se vilka lånealternativ som finns att tillgå under en helg.När är det vanligt att ta ett mindre lån?

Oförutsedda utgifter är den vanligaste orsaken. Om man inte har någon sparad buffert när olyckan är framme kan ett lån vara lösningen. En del väljer vid sådana tillfällen att låna av någon i familjen och en del lånar pengar av ett kreditbolag. På senare tid har det vanligare att folk väljer det senare alternativet. Förmodligen beror det på Internets framfart som gjort det mycket enklare och smidigare att låna pengar. Via en smartphone eller iPad samt med ett Mobilt BankID kan du låna pengar vart du än är och i stort sett när som helst på dygnet.

Snabblån 25000 kr

Typiska snabblån är låneformerna smslån och kreditkonto. I vårt prisjämförelseverktyg ovan återfinns endast marknadens smslån av den anledningen att den låneformen har tydliga priser för varje lånesumma. Kreditkonto är en löpande kredit online som vanligtvis jämförs efter vilken ränta som erbjuds. I vår huvudmeny kan du går vidare och läsa mer om den låneformen.

Båda dessa varianter av snabblån har i övrigt väldigt likartade egenskaper. För tillfället erbjuds det betydligt fler smslån än kreditkonton men fler och fler långivare väljer att även tillhandahålla den något modernare låneprodukten, kreditkonto.

Låna 25000 snabbt

Om behovet finns att låna 25000 snabbt är smslån den låneform som är snabbast både när det gäller att ansöka och få lånet utbetalt. Det är just av denna anledning som låneformen kom till och det är av den anledningen många väljer den när de har ett brådskande lånebehov.

De allra flesta aktörer inom lånekategorin kan betala ut pengarna under den dagen du ansöker om du ansöker före 12.30. Senare på dagen är det även möjligt att få sitt lån utbetalt men det är bara ett fåtal långivare som har den servicen.

Inträder önskan att låna 25000 snabbt på en helgdag finns det även då ett mindre antal aktörer som tillhandahåller den möjligheten. Med jämförelseverktyget ovan kan du hitta dessa aktörer enkelt genom att klicka i checkboxen ”helgutbetalning”. Då visas nämligen bara aktörer som erbjuder detta på den förvalda löptiden.

Låna direkt

Det får att låna 25000 direkt om scenariot nedan föreligger:

  1. Vid ansökningstillfället måste långivaren du önskar att låna pengar från ha öppet sin kundservice.
  2. Långivaren ska ha möjlighet att göra en direktutbetalning till din bank. Oftast funkar det så att långivaren bara kan betala ut pengar direkt till en av de fem storbankerna men det finns ett fåtal långivare som kan betala ut till flera. Du kan enkelt kolla vilka banker en specifik långivare kan direktutbetala till genom att trycka på ”mer info-knappen” under vederbörlig långivare i jämförelseverktyget ovan.

Genom att klicka på den bank du använder dig av nedan får du reda på vilka långivare det finns som kan göra direktutbetalningar till dig:

Swedbank
Nordea
SEB
Handelsbanken
Danske Bank

OBS! Kom ihåg att se efter om deras kundservice är öppen.

Låna 25000 räntefritt

Det är ovanligt att långivare väljer att göra räntefria lånekampanjer över 20000 kr. Det förekommer i betydligt större utsträckning på mindre lån även om det inte finns så många alternativ att välja på. Ett exempel på en långivare som erbjuder mindre räntefria lån är Loanstep. Hos dem kan du låna upp till 5000 kr räntefritt i 14 dagar.

Bortser vi från möjligheten att ta små räntefria smslån kan du låna 25000 räntefritt genom att skaffa ett kreditkort med en kreditgräns över 25000 kr. Ett kreditkort innehar normalt en räntefri period på mellan 30, 45 eller 60 dagar beroende på vilken leverantör du väljer. När du köper något med kreditkortet läggs köpet in på krediten och betalar du bara detta köp inom den räntefria perioden blir det ungefär som ett räntefritt lån. Om du har en kreditvärdighet som är relativt god rekommenderar vi att du ansöker om ett kreditkort i första hand tack vare att det är ett billigare alternativ än ett smslån.


LÅNA 24000 kr | LÅNA 30000 kr

Snabblån med 18-årsgräns

Utbudet av snabblån är något begränsat för personer som är mellan 18 och 20 år. Merax, Frogtail och Brixo är exempel på några långivare där du som är 18 år har chans att få ett lån. Vill du se fler långivare som tillhandahåller lån för 18-åringar rekommenderar vi att du läser vår artikel, smslån 18 år.