Använd slidern och checkboxarna för att hitta ett privatlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 400000

Att låna 400000 kr är ingenting du kommer göra särskilt många gånger i ditt liv. Därav rekommenderar vi att du undersöker lånemarknaden ordentligt innan du lånar. Jämför alternativen mot varandra och se vilket som passar dig och din situation bäst.

Det finns många aktörer på lånemarknaden och alla har olika upplägg, priser och villkor. Ovan har vi därav byggt ett verktyg som kommer hjälpa dig en god bit på vägen. I jämförelseverktyget får du snabbt reda på vilka villkor som gäller hos respektive långivare och vilken spännvid de har på sitt ränteerbjudande. Vill du sedan få mer information finns det en recension att läsa om respektive långivare.Gör vad du vill för pengarna

Alla lånealternativ vi jämför är lån utan säkerhet. Det vill säga att du kan låna 400000 kr och göra vad du vill med dessa. Vanligtvis brukar lån i den här storleksordningen användas till att köpa en bil eller till kontantinsatsen på en bostad men lånet får som sagt användas till vad som helst.

Tre tips för öka chanserna att bli erbjuden en låg ränta

Räntan på privatlån är alltid personlig vilket innebär att långivarna bestämmer den utifrån din betalningsförmåga. Det innebär kort beskrivet att, ju bättre din privata ekonomi är desto lägre ränta får du.

Nedan ger vi dig tre enkla tips som kan bidra till att du blir erbjuden en låg ränta. Dessa kan vara värda att fundera på innan du skickar in din låneansökan:

  1. Medsökande: Om någon närstående kan tänka sig att ställa upp som medsökande påverkar det alltid din chans att få en låg ränta positivt.

  2. Löneförhöjning: Om du nyss har fått en löneförhöjning eller har en på gång bör du lyfta det med långivaren. I första hand tittar de nämligen på hur din inkomst sett ut senaste året och då kan löneförhöjningen vara avgörande för att få ett snäpp bättre ränta.

  3. Tillsvidareanställd: Om du för tillfället har en provanställning bör du försöka vänta med att låna tills den övergått i en tillsvidare tjänst. Banken upplever det stabilare och kommer därför ge dig en lägre ränta.

Låna 400000 kr med betalningsanmärkningar

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar bör du vara försiktig med att låna pengar. Det är nämligen en stark signal på att du inte kunnat fullfölja ett låneavtal fullt ut och det kan i vissa fall få tråkiga följder. Dock kan det vara så att din ekonomi ordnat upp sig och ser bra ut framåt. Då finns det ett antal långivare som godtar att du har betalningsanmärkningar. Det finns till och med några låneförmedlare som har specialiserat sig på att hjälpa personer som har betalningsanmärkningar. Freedom Finance och Zmarta är exempel på detta. Om du klickar i checkboxen ”privatlån med betalningsanmärkning” ovan filtreras fler aktörer fram som du kan få hjälp av i den situationen.


LÅNA 300000 kr | LÅNA 500000 kr

Hitta ett privatlån som passar dig

Behöver du hjälp att hitta ett lån som passar dina förutsättningar? Med hjälp av vårt filtreringssystem hittar du snabbt det bästa och billigaste privatlånet.

Jämför privatlån