Använd slidern och checkboxarna för att hitta ett privatlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 500000 kr

När du tänkt låna en så pass hög summa som 500000 kr är det klokt att undersöka marknaden ordentligt innan du slår till. Dels kan du gå in till ett antal traditionella banker och be dem ta fram offerter åt dig och dels kan du söka på Internet efter kända kreditbolag för att se vad de kan erbjuda.

På den här sidan har vi undersökt utbudet som finns att tillgå online. Att låna 500000 kr online är något smidigare än att gå vägen via ett vanligt bankkontor. Det fungerar ungefär på samma vis men online legitimerar du dig via BankID istället för legitimation. När du lånar online blir det så klart ett antal ett antal uppgifter du måste fylla i själv i ett ansökningsformulär som du annars fått hjälp med på ett bankkontor. Dock kan du göra det hemma i soffan så det är ganska smidigt.Jämför och välj rätt

Syftet med CashLoans.se är att du snabbt ska kunna jämföra lån och hitta det som passar bäst. I vårt jämförelseverktyg ovan får du hjälp med detta och där kan du tydligt se vad respektive aktör har för erbjudande och villkor.

När du hittat ett lån du vill ha går du vidare till den aktörens ansökningsformulär genom att klicka på knappen ”ansök”. Om du vill läsa mer ingående om något kreditbolag kan du istället trycka på knappen ”recension”. Då får du mer information om aktören och kan se vad vi givit den för omdöme efter att ha provat tjänsten. Använd checkbox:arna som är till höger för att snabbare få fram bra lånealternativ som passar dig.

Bra att veta när du bestämt dig för att låna 500000 kr

  • För att kunna låna 500000 kr krävs det att du har en stark kreditvärdighet. Din privatekonomi bör vara vara stadig och du bör ha ett fast arbete med en vettig inkomst. Om det är så att din privatekonomi kommer se bättre ut inom några månader (exempelvis att du håller på att byta jobb) är det bra om du är förberedd med den informationen innan du ansöker.

  • Om du har någon sambo, vän eller släkting som kan tänka sig att ställa upp som medsökande ökar det alltid dina chanser till att bli beviljad ett lån.

  • Kalkylera och räkna på hur du skulle klara ett så pass stort lån om din privatekonomi plötsligt förändras. Exempelvis om du skulle bli arbetslös och vara tvungen att gå på a-kassa.

  • Om långivaren du vänder dig till erbjuder låneskydd är det värt att överväga att teckna det. Ett lån på 500000 kr är mycket pengar och amorteringstiden är normalt sett lång. Om det händer något under amorteringsperioden, så som att du exempelvis blir långtidssjukskriven, är låneskydd en väldigt bra försäkring att ha.

  • Tänk på att 30 % av räntan är avdragsgill i din privata deklaration. Det är något du kan ha med i din kalkyl när du lånar och kontrollera alltid att du fått avdrag för det när du deklarerar.

LÅNA 400000 kr | LÅNA 600000 kr

Hitta ett privatlån som passar dig

Behöver du hjälp att hitta ett lån som passar dina förutsättningar? Med hjälp av vårt filtreringssystem hittar du snabbt det bästa och billigaste privatlånet.

Jämför privatlån