Använd slidern och checkboxarna för att hitta ett privatlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 300000 utan säkerhet

Att låna 300000 kr utan säkerhet är något som du förmodligen inte kommer göra särskilt ofta i ditt liv. Det kommer dessutom vara ett lån som kommer följa din privatekonomi under ett antal år. Därav rekommenderar vi att du tar tid på dig och jämför de lånealternativ som finns för dig. En jämförelse av kreditbolag och banker leder i själva verket nästan alltid till någon form av besparing i lånekostnader till skillnad mot om du väljer det första alternativet du kommer över. Priser skiljer sig nämligen mer än man tror mellan långivarna.

På den här sidan jämför vi privatlån på 300000 kr och låneförmedlare som förmedlar lån på den lånesumman. Privatlån är ett lån utan säkerhet och den låneformen erbjuds numer alltid med en personlig ränta. Med det menas att räntan sätts utefter din betalningsförmåga. Detta gör att det egentligen är lite svårt att jämföra låneformen prismässigt i och med att långivaren vill se din betalningsförmåga innan de sätter priset.

Antingen måste du skicka in en låneansökan till de långivare du är intresserad av eller så måste du gå via en låneförmedlare. Skillnaden på de alternativen är att om du ansöker om ett lån via en låneförmedlare så behöver du endast genomgå en UC-kontroll för att få flera låneerbjudanden att välja på. De kollar alltså upp den exakta räntan du kan få hos de långivare de samarbetar med så att du skarpt kan jämföra dessa mot varandra. Om du ansöker hos flera kreditbolag själv för att se vilken ränta du blir erbjuden utsätter du dig för en UC-kontroll hos varje aktör vilket kan bli många beroende på hur många du vill jämföra. Att ”dra på sig” många UC-kontroller sänker din kreditvärdighet och är alltså inte bra i de här sammanhangen.Vår jämförelse av lånealternativen

I vår lånemodul ovan jämför vi marknadens aktörer varifrån du kan låna 300000 kr direkt eller få ett sådant lån förmedlat. Vi har inkluderat rena långivare och traditionella låneförmedlare och jämför dessa mot varandra. Det blir på så vis ett bredare urval i jämförelsen.

Vi jämför dels aktörernas lägsta ränta och dels alternativens låneegenskaper. Den lägsta räntan ger en hint om hur billigt lånet kan bli och om du har en bra återbetalningsförmåga är det någonstans kring den nivån du kommer hamna. När vi tittar på lånens egenskaper undersöker vi exempelvis om långivaren godtar betalningsanmärkningar. Om du är under 20 år kan du även filtrera fram vilka långivare det finns som lånar ut till 18- och 20-åringar.


LÅNA 200000 kr | LÅNA 400000 kr

Mer information om privatlån

Om du vill veta mer om privatlån och jämföra marknadens olika långivare, klicka på länken nedan

Jämför privatlån