Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 3000

Om du vill låna 3000 kr är sms-lån den låneformen som folk normalt sett brukar välja. Alla smslån går att ansöka om online och därigenom går det att göra hemifrån snabbt och smidigt. I lånekalkylatorn ovan presenterar vi en jämförelse av ett stort antal långivare som erbjuder lånebeloppet 3000 kr i Sverige. Framförallt jämför vi priserna men vi tar även hänsyn till de karaktärsdrag som lånet har. Utöver det recenserar vi varje långivares tjänst om du blir intresserad av att veta mer om långivaren.Låna 3000 snabbt

Om du är i behov av att låna 3000 snabbt är det oftast inga problem. Alla långivare som erbjuder smslån har möjligheten att hjälpa dig relativt snabbt. Dock finns det några få aktörer som specialiserat sig på extra snabb hantering. Ju lägre lånebeloppet är som du är ute efter desto fler kreditbolag är det som lånar ut pengar snabbt. Det brukar ta ungefär 15 minuter att få ett lån hos en aktör som satsat på att ha en snabb handläggningstid.

Låna 3000 med direktutbetalning

För att kunna låna 3000 med direktutbetalning måste några förutsättningar råda. Först och främst måste långivaren i fråga erbjuda direktutbetalning som del i sin lånetjänst. Enklaste sättet att ta reda på om långivaren har direktutbetalning är att klicka på ”mer info” i lånemodulen ovan. När du gör det visas nämligen de banker som långivaren kan betala ut till direkt. Oftast är det bara till ett fåtal banker som en långivare kan göra utbetalningar direkt och då gäller det att du har just den bank som de kan göra det till.

När du har hittat en långivare där ovan nämnda förutsättningar är infriade måste du även se efter så att deras kundservice är öppen. Det är nämligen bara under långivarens öppettider som en direktutbetalning är möjlig. Om du är ute efter en direktutbetalning på en kväll eller en helgdag bör du följaktligen vara extra noggrann med att se efter så att långivaren faktiskt har öppet.

Låna 3000 kr utan ränta

Även om man inte tror det går det att låna 3000 kr utan ränta. Det beror på att konkurrens om kunderna i snabblånebranschen är så hård. Precis som i andra branscher gynnar konkurrens oss konsumenter och så även i detta fall. Några långivare väljer nämligen att locka till sig nya kunder genom att erbjuda lån utan ränta.

För det mesta gäller de räntefria erbjudandena bara till nya kunder men det finns en långivare som sticker ut från detta. Att låna pengar utan ränta är skrivande stund alltid möjligt hos Loanstep. Dock bara i 14 dagar. Om du behöver längre tid på dig att betala igen får du betala ränta på de lånade kapitalet.

Två andra långivare som erbjuder räntefria lån är Vivus och Ferratum. De aktörerna erbjuder det dock bara till nya kunder och lånet måste vara återbetalt inom 30 dagar.

I lånemodulen ovan kan du filtrera fram långivare som har ett räntefritt lån genom att klicka i checkboxen ”räntefritt”. För att se hur stort räntefritt belopp de lånar ut tittar du i kolumnen ”räntefritt belopp”.


LÅNA 2000 kr | LÅNA 4000 kr

3 tips innan du lånar

  • Kolla upp vilka räntefria och avgiftsfria lån det finns på marknaden idag och välj i första hand ett sådant lån. Om lånebehovet inte är mer än 3000 kr bör chansen finnas att du skulle kunna betala tillbaka detta inom 30 dagar och då finns det trots allt några kreditbolag som lånar ut ”gratis”.
  • Upprätta en budget. Då får du koll på hur mycket pengar du behöver för kunna klara dina utgifter varje månad. Glöm inte att lämna utrymme i budgeten för amorteringen som kommer med lånet du tänkt ansöka om.
  • Bestäm dig för att välja en löptid som passar din börs. Om du har möjlighet att betala av lånet fort bör du göra det för då blir lånekostnaden billigare. Lockas dock inte att välja en för kort amorteringstid för då finns risken att månadsbeloppet blir så högt att du inte kan betala när avierna kommer.

Om du får problem med att återbetalningen av ett lån rekommenderar vi att du kontaktar långivaren och försöker att tillsammans med den komma fram till en lösning. Skjut inte på den kontakten för det blir bara värre ju längre du avvaktar med det.