Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 18000

Låna 18000 via CashLoans.se. Vårt mål är att du ska spara både tid och pengar genom att använda vår jämförelsetjänst. Hela vår verksamhet går ut på att hitta bästa möjliga pris och lån till de som tänkt låna pengar. Därav dammsugar vi lånemarknaden på information varje dag. Då kollar vi framförallt på priset hos respektive långivare och jämför det mellan aktörerna.

Vi har byggt flera olika verktyg för att hålla koll på detta åt dig som besökare. På den här sidan har vi valt att jämföra en stor del av marknadens smslån och grävt lite djupare i ämnen som rör dig som vill låna 18000 kronor. Vill du hellre jämföra privatlån, kreditkort eller kreditkonton går du enkelt till sidorna som jämför den kategorin i huvudmenyn.

När du använder jämförelsemodulen ovan kommer du snabbt finna snabblån som passar in på dina önskemål. Börja med att välja lånesumma, löptid och de egenskaper du vill att lånet ska ha så filtreras långivarna fram som passar in på dina val. När du funnit det alternativet som du anser passar dig bäst hänvisas du till långivarens webbplats för att fylla i ansökan.Varför ta ett mindre lån?

Den vanligaste orsaken att folk lånar ett lågt belopp är att de inte hunnit eller inte valt att bygga upp en ekonomisk buffert i sin privatekonomi. Om den som inte har det plötsligt åker på en oförutsedd utgift blir det ofta nödvändigt att låna pengar. Speciellt om det är något i ditt vardagliga liv som går sönder som du använder dagligen (exempelvis om du pendlar till jobbet och bilen plötsligt skär ihop).

Snabblån 18000

Många väljer att leta efter snabblån när de tänkt låna 18000 kr. Smslån och kreditkonto är det då som gäller. Det finns ganska många smslån du kan ansöka om på 18000 kronors nivån men det finns inte särskilt många kreditbolag som erbjuder kreditkonton på den nivån. I skrivande stund är det bara Euroloan och Ferratum (credit) som tillhandahåller kreditkonton med en kredit på över 15000 kr. Om du vill titta närmare på vad ett kreditkonto är och när det är en bättre låneprodukt än ett smslån kan du enkelt gå till den kategorin i huvudmenyn ovan. På den här sidan har vi, som tidigare nämnt, valt att jämföra smslån.

Låna 18000 snabbt

Om du väljer låneformen, smslån, kan du nästan låna 18000 snabbt av vilken smslångivare som helst. I alla fall om du ansöker före kl. 12.30 på en vardag. Oftast får du då pengarna samma dag.

Uppkommer behovet av att låna 18000 snabbt under en kväll eller helg finns det ett några aktörer som kan göra snabba utbetalningar även då. Dock blir alternativen betydligt färre. Om du vill se vilka som erbjuder lån på helgen kan du klicka i checkboxen ”helgutbetalning” i jämförelsemodulen ovan. De långivare som har öppet på helgen har ofta även öppet på vardagskvällar.

Låna 18000 direkt

Om du vill låna 18000 direkt men inte riktigt vet vilka förutsättningar det är som måste samverka för att det ska fungera så utreder vi det i det här stycket. Först och främst måste kreditbolagets kundservice vara öppen när du ansöker. Sen är det även så att kreditbolaget måste ha samma bank som du. En del aktörer kan bara betala ut direkt till en specifik bank medan andra kan göra det till flera olika banker.

I jämförelsemodulen ovan kan du se vilka banker som respektive kreditbolag kan göra direktutbetalningar till i kolumnen ”direktutbetalning” (under ”mer info”). När du skickar in din ansökan till ett kreditbolag där båda dessa förutsättningar samverkar får du pengarna utbetalda inom 15 minuter.

Låna 18000 räntefritt utan avgifter

Du kan låna 18000 räntefritt på lite olika sätt. De vanligaste alternativet är att man letar reda på ett snabblån som har ett räntefritt nykundserbjudande men det är även ganska vanligt att folk skaffar sig ett kreditkort i de sammanhanget.

För tillfället är det väldigt få snabblångivare som kan erbjuda 18000 räntefritt. I skrivande stund är det bara Ferratum som har ett så vasst nykundserbjudande. Som ny kund får du låna 18000 räntefritt de första 30 dagarna.

Om du har nog bra kreditvärdighet för att ansöka om ett kreditkort kan du även indirekt låna räntefritt på det viset. I stort sett alla kreditkort innebär en räntefri kredit på 30-60 dagar när du handlar något med kortet. Det blir som ett räntefritt lån således.

Låna 18000 kr när du fyllt 18 år

De flesta kreditbolag kräver att du ska vara minst 20 år för att få låna pengar av dem. Detta gör att det blir ganska få alternativ att välja på för 18-åringar. Monetti, Brixo och Kreditkontot är exempel på några kreditbolag som tillhandahåller lån till dig som fyllt 18 år.


LÅNA 17000 kr | LÅNA 19000 kr

Viktigt att tänka på innan du lånar pengar


  • Var inte för spontan när du ska låna pengar. Se över amorteringskraven och lägg upp en ekonomisk plan innan du ansöker.
  • Ta inte ett lån med syfte att lösa ett annat lån. Det är den vanligaste anledningen att folk kommer in i en ond cirkel som de inte kan ta sig ur. Hamnar du i en situation där du inte kan betala tillbaka ett lån i tid rekommenderar vi hellre att du tar kontakt med långivaren och att ni resonerar er fram till en lösning tillsammans.
  • Gör en tydlig budget innan du lånar pengar. Du bör känna dig helt säker på att du kommer kunna betala igen lånet i tid. Att hamna i otakt med amorteringsplanen är ingenting man vill göra då det kan dra iväg med både straffräntor och förseningsavgifter.