Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 17000

Om du inte byggt upp en buffert i din privatekonomi kan det ibland bli nödvändigt att låna 17000 kr när något du behöver i vardagen plötsligt går sönder. Ibland kan det även vara så att det är precis den summan som fattas för att du ska kunna köpa den där saken du verkligen vill ha för tillfället.

I modulen ovan jämför vi en stor del av marknadens smslån. Om du använder den kommer du snabbt hitta bra lånealternativ som passar dina önskemål. Välj bara den löptid, lånesumma och egenskap du vill att lånet ska ha så filtreras långivarna fram som kan uppfylla dina krav. Efter det kan du till exempel sortera alternativen efter lånekostnad så hittar du lätt det billigaste lånet. När du hittat det fyller du i själva ansökan och legitimera dig på den långivarens webbplats.Snabblån 17000

Om det är just ett snabblån på 17000 kr som du är ute efter finns det två låneprodukter att välja på. Smslån och kreditkonto. Båda dessa produkter går under samlingsnamnet snabblån och när man tittar på tiden det tar mellan det att ansökan är klar till det att lånet överförs till ens bankkonto förstår man varför.

De flesta som lånar pengar på Internet använder den kanalen just för att det går att låna pengar snabbt och då passar smslån och kreditkonto perfekt. Kreditkonto är aningen billigare låneprodukt än smslån. Dock finns det väldigt få aktörer som erbjuder kreditkonton över 15000 kr. I skrivande stund är det bara Euroloan och Ferratum (credit) som gör det. På denna sida har vi, som sagt, valt att bara jämföra smslån så om du är intresserad av att teckna dig för ett kreditkonto jämför vi dem här.

Låna 17000 snabbt

Om du väljer låneformen, smslån, kan du nästan låna 17000 snabbt av vilken smslångivare som helst. I alla fall om du ansöker före kl. 12.30 på en vardag. Oftast får du då pengarna samma dag.

Uppkommer behovet av att låna 17000 snabbt på en kväll eller helg finns det ett några aktörer som kan göra snabba utbetalningar även då. Dock blir alternativen betydligt färre. Om du vill se vilka som erbjuder lån på helgen kan du klicka i checkboxen ”helgutbetalning” i jämförelsemodulen ovan. De långivare som har öppet på helgen har ofta även öppet på vardagskvällar.

Låna 17000 direkt in på kontot

Här kommer vi förklara vad du behöver titta närmare på för att kunna låna 17000 direkt. För det första måste långivarens kontor vara öppet vid den tidpunkt som du fyller i ansökan och för det andra måste långivaren kunna betala ut lånet direkt in på kontot till den bank du har.

De flesta långivare kan bara göra direktutbetalningar till den bank som de själva använder. Så om de till exempel använder sig av Nordea kan de bara betala ut pengarna direkt till kunder som har bankkonto hos Nordea. Som en strategi att sticka ut ur mängden och samtidigt vara konkurrenskraftiga har emellertid några långivare valt specialiserat sig på att kunna göra utbetalningar direkt till flera banker. Om du vill se vilka som kan göra direktutbetalningar och samtidigt se vilken/vilka banker de har möjlighet att göra det till så kan du göra det i jämföresleverktyget ovan.

Är det så att långivaren du är intresserad av har öppet och kan göra en direkt utbetalning till din bank får du ditt lån inom en kvart om din ansökan godkänns. Om du vill ha ännu mer tips kring att låna pengar direkt rekommenderar vi att du läser vår artikel om smslån direkt.

Låna 17000 helt räntefritt

Om du vill låna 17000 räntefritt finns det framförallt två sätt att göra det på. Det ena sättet är att leta reda på ett nykundserbjudande hos en snabblångivare och det andra sättet är att skaffa ett kreditkort.

Långivaren, Ferratum, är den enda som för tillfället erbjuder snabblån räntefritt på lånesumman 17000 kr. Deras låneprodukt ”Credit” är ett kreditkonto och genom det kan som ny kund låna räntefritt de första 30 dagarna.

Villkoren för ett kreditkort är betydligt tuffare i jämförelse med ett snabblån men om du har en fast inkomst och inte har några betalningsanmärkningar är det en billigare låneprodukt än ett snabblån. Nästan alla kreditkort i Sverige erbjuder 30-60 räntefria dagar varje gång du köper något med kortet. Varje gång du köper något med ett kreditkort blir det således ett indirekt lån som är räntefritt under den räntefria perioden som kortleverantören erbjuder.


LÅNA 16000 kr | LÅNA 18000 kr

Låna 17000 kr när man är 18 år

En stor andel långivare kräver att du måste vara 20 år eller äldre när du ska låna pengar av dem. Det gör att antalet alternativ blir mindre för dig som är 18 år blir mindre. En handfull snabblångivare långivare kan du dock hitta som lånar ut pengar till de som är 18 år eller äldre. Några av dessa är Monetti, Brixo och Kreditkontot.