Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 19000

När du väljer att låna 19000 kr via vår jämförelsetjänst på CashLoans.se är målet att du som besökare både ska tjäna tid och pengar. Tid på det viset att vi samlar alla långivare på en och samma webbplats och pengar på det viset att vi jämför alla lån samtidigt som vi presenterar det billigaste alternativet.

På den här sidan har vi valt att jämföra marknadens alla smslån. Om du hellre skulle vilja jämföra privatlån, kreditkort eller några andra aktörer inom lånebranschen kan du enkelt klicka dig vidare till de sidorna i huvudmenyn.

Jämförelsemodulen ovan fungerar så att du börjar med att välja den summa du vill att lånet ska ha och sedan fortsätter du med att välja löptid och egenskaper för lånet. Långivarna filtreras därefter fram utefter de val du gjort på ett överskådligt sätt. Välj därefter det alternativ du känner passar bäst för dig. I samband med att du sedan väljer långivare kommer du slussas vidare till dennes webbplats för att fylla i ansökningsformuläret där.Varför kan det bli aktuellt med ett mindre lån?

Att låna pengar är något man ska ha respekt för men ibland kan det vara nödvändigt. Oförutsedda utgifter är den vanligaste orsaken till att folk väljer att ta ett mindre lån. Om något man använder dagligen plötsligt havererar kan det bli aktuellt med ett lån för att få vardagen att fungera. Det bästa är så klart om man hunnit bygga upp en buffert i privatekonomin så man slipper låna men det är inte alla som har den möjligheten. Om du väljer att ta ett mindre lån, försök då att betala igen det så snart som möjligt så inte räntekostnaden rinner iväg.

Snabblån 19000

Snabblån är egentligen ett samlingsnamn för smslån och kreditkonto. Om du letar efter ett snabblån när du tänkt låna 19000 kr finns det en del smslån att välja bland men knappt några kreditkonton. För tillfället är det bara Ferratum och Euroloan som erbjuder kreditkonton på över 15000 kr. Känns ett smslån mer passande för ditt behov rekommenderar vi att ägna några minuter i jämförelsemodulen ovan. I stort sett hela Sveriges utbud av smslån hittar du i den.

Låna 19000 snabbt

Det finns en hel del långivare att vända sig till om du behöver låna 19000 snabbt. Största chansen att ditt lån betalas ut till ditt konto samma dag är om du skickar in ansökan före kl. 12.30 på vardagar.

Om du däremot behöver låna 19000 snabbt på kvällen eller på en helg sjunker antalet långivare drastiskt. Dock finns det några få som tillhandahåller den tjänsten den tiden på veckan/dygnet. Klicka i checkboxen för ”helgutbetalning” i jämförelsemodulen ovan så får du en snabb överblick om vilka som kan låna ut 19000 snabbt på helgen. Aktörerna som har helgöppet brukar många gånger även ha bra öppettider på kvällarna. Att aktören har öppet är en förutsättning för att utbetalning ska kunna ske.

Låna 19000 direkt

För att du ska kunna låna 19000 direkt måste dessa två kriterier vara uppfyllda:

  1. Långivarens kundservice måste vara öppen vid ansökningstillfället.
  2. Långivaren måste ha samma bank som dig som låntagare. De flesta långivare betalar bara ut direkt till en enstaka bank (exempelvis Swedbank eller Nordea) medan det finns några långivare som kan betala ut direkt till flera banker.

I vår jämförelsetjänst ovan är det enkelt att se vilka långivare som erbjuder direktutbetalningar och vilka banker de kan göra det till. Klicka bara på ”mer info” så får du den informationen i kolumnen ”direktutbetalning”.

Oftast tar det bara 15 minuter att få pengarna om båda kriterierna 1 och 2 instämmer vid ansökningstillfället.

Låna 19000 utan ränta

Du kan gå två vägar för att kunna låna 19000 utan ränta. En väg är att leta reda på ett snabblån som erbjuds utan ränta. Det finns inte många att välja på vid lånebeloppet 19000 kr men ibland dyker det upp något bra alternativ. Det handlar då främst om nykundserbjudanden. Ferratum har till exempel länge erbjudit en räntefri period på 30 dagar till nya kunder av deras kreditkonto ”Credit”.

Är din kreditvärdighet relativt god kan du även välja att ansöka om ett kreditkort. Ett kreditkort har för det mesta en räntefri period på 30-60 dagar. Du kan således handla något med kortet på kredit och betala köpet 30-60 dagar senare helt utan att du blir debiterad någon ränta.

Låna 19000 kr när du fyllt 18 år

Många kreditbolag har ett villkor att du ska vara över 20 år för att få av dem. Om du är 18 år finns det alltså färre alternativ att välja på. Två av dessa är Brixo och Kreditkontot.


LÅNA 18000 kr | LÅNA 20000 kr

Var försiktig när du lånar pengar

  • Låna inte pengar för att lösa andra lån. Risken med det beteendet är att du hamnar i en ond cirkel som du inte kan ta dig ur.
  • Upprätta alltid en överskådlig budget innan du bestämmer dig för att låna. Då ser du tydligare om du kommer klara avbetalningsplanen.
  • Spontan-låna inte pengar till något onödigt. Försök spara ihop pengar till sådana saker istället.