Betygsättning av långivare

Vår betygsättning av långivarna och deras erbjudanden är en sammanfattande bedömning av olika faktorer. Betyget återspeglar den helhetsbild som vi på CashLoans.se tycker att långivaren ger. En låg ränta behöver inte automatiskt ge ett högt betyg, det är kombinationen av långivarens anseende, kundbemötande och dess aktuella erbjudande som avgör huruvida de rankas högt. Vi är måna om att våra användare får de mest anpassade lånen utifrån deras önskemål, med de fördelaktigaste villkoren. Utan att behöva lägga timmar på jämförelser av olika långivare. Räntor, lånförutsättningar och andra jämförelser sköter våra professionella ekonomer på Cashloans. Vi jobbar för att ge dig en tydlig bild av de dagsaktuella erbjudanden som finns tillgängliga. Allt för våra användare. Och deras plånböcker.Omdöme

Vi tittar på faktorer som:

  • Hur ofta lån beviljas

  • Kostnad för respektive lånerbjudande

  • Hur väl fungerarande/tillgänglig kundservicen är

  • Mervärde för kunden (helgutbetalning, ingen UC, lån trots betalningsanmärkningar osv)

  • Popularitet hos CashLoans.se´s användare

En långivare som får högt betyg hos oss, behöver inte vara rätt val för dig. Det finns alltid personliga omständigheter som avgör vilket erbjudande som är det rätta. Läs gärna vår låneguide samt våra sammanfattningar och recensioner av långivarna för att göra din egna bedömning. Glöm inte att noggrant läsa avtalsvillkor och annan information som tillhandahålls på respektive långivares hemsida.

Förklaring av poäng

Betygsättningsskalan som vi använder går från 0 till 5 med halvbetygsintervall. Detta ger totalt 11 olika betygsnivåer som kan ges.


Följande långivare toppar för närvarande listan hos CashLoans.se:


SMSlån:

Monetti

Monetti tillhör en av de största snabblånegivarna i Sverige. De erbjuder smslån i intervallet 1000-20000 kronor med en återbetalningstid på upp till ett år. Priserna är bäst på lite högre summorna. Där ligger de väldigt bra till mot konkurrenterna.
Läs mer om Monetti


Cash2you

Cash2you erbjuder smslån med lång löptid (upp till 60 månader). Du kan låna mellan 3000 och 25000 kronor och de godtar betalningsanmärkningar. Om du sköter dina betalningar har du möjlighet till 2 betalningsfria månader per år.
Läs mer om Cash2you


Ferratum

En etablerad bank som tillhandahåller flera olika typer av lån. Ferratum erbjuder det största räntefria lånet på marknaden för nya kunder. Låna snabbt och enkelt 500 till 15 000 kr via sms eller på nätet.
Läs mer om Ferratum


Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder korta smslån på små summor. Hos dem kan du låna upp till 10000 kr i 90 dagar. De handlägger din ansökan snabbt och du får besked direkt på skärmen.
Läs mer om Meddelandelån


Cash Buddy

Cash Buddy är en av få som erbjuder smslån med långa löptider. Du kan låna mellan 3000 och 25000 kronor i hela 5 år om du vill. Det tillkommer ingen uppläggningsavgift och du kan välja att betala tillbaka lånet när du vill under löptiden.
Läs mer om Cash Buddy