Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 8000

När du tänkt låna 8000 kr är det egentligen två låneformer som blir aktuella att titta på. Antingen smslån eller privatlån. Om du väljer det första alternativet finns det betydligt fler långivare att välja bland än det senare. Smslån är dessutom en snabbare låneform än privatlån när man jämför utbetalningstiden. Chansen att bli beviljad ett smslån är dessutom betydligt högre men dock är det ett dyrare lån än vad ett privatlån är. Om du har tid att vänta på pengarna och har en godtycklig kreditvärdighet kan det alltså vara värt att prova ansöka om ett privatlån men har du bråttom är det definitivt ett smslån du ska satsa på.

I lånemodulen ovan kan du filtrera fram lån som passar dina önskemål. Om du till exempel vill låna 8000 kr med ett lågt månadsbelopp kan du justera löptiden och få fram lånealternativ som erbjuds med lång amorteringstid. Önskar du istället att lånet har någon speciell egenskap kan du filtrera fram detta. Om du till exempel vill låna 8000 kr trots betalningsanmärkningar kan du klicka i checkboxen ”låna med betalningsanmärkning” så filtreras långivare som erbjuder detta fram.

När du kommit fram till vilket alternativ som passar dig bäst trycker du på ansök-knappen och hamnar då direkt på kreditgivarens ansökningssida. En sak som då är värd att kolla upp är om långivaren lånar ut 8000 kr till nya kunder. Vissa långivare gör nämligen inte det vid första lånetillfället. De kan alltså hända att det beloppet finns med i deras utbud men att de vill se att du klarar av att betala av ett mindre lån innan de lånar ut 8000 kr till dig. Det är få långivare som har det på det viset men det förekommer, därav nämner vi det.Låna 8000 direkt

Om du är behov av ett snabbt tillskott i kassan går det att låna 8000 direkt. Flera långivare erbjuder nämligen direktutbetalning av sina lån. Om du ansöker om ett lån hos en sådan långivare brukar de kunna betala ut lånet inom 15 minuter efter en godkänd ansökan. För att detta ska fungera måste du kolla upp så att långivare har direktutbetalning till din bank. Det gör du enklast genom att trycka på knappen ”mer info” i våran lånemodul ovan på respektive långivare. Då kommer information upp vilka banker som långivaren kan betala ut pengar till på direkten. För att kunna låna 8000 direkt behöver du också kolla så att långivaren har öppet. Direktutbetalningar fungerar nämligen bara när långivaren i fråga har öppet sin kundtjänst. På vardagar under dagtid är det oftast inga problem att hitta någon långivare som kan betala ut lånet direkt men på kvällar och helger är det svårare att hitta några. Dock finns det några få långivare som gör det så det kan vara värt att leta lite extra om behovet faller på under dessa tidpunkter.

Låna 8000 räntefritt och avgiftsfritt

Även om det låter otroligt så finns det faktiskt ett antal långivare som erbjuder dig att låna 8000 räntefritt. Lånet är då både räntefritt och avgiftsfritt. När vi kollat av marknaden har vi sett att det framförallt finns två långivare som erbjuder denna typen av lån. Det är Ferratum och Risicum som båda erbjuder en flexibel kontokredit där du som ny kund har möjlighet att ansöka om att låna 8000 räntefritt och avgiftsfritt i 30 dagar. Om du betalar tillbaka lånet inom dessa 30 dagar blir alltså detta lån helt gratis. Syftet långivarna har med denna typen av kostnadsfria lån är att de vill locka till sig nya kunder som lånar om och om igen.

Låna 8000 snabbt

Första tanken folk får upp i huvudet när de ska låna pengar är nog ofta att det tar lång tid att få sitt lån och att det är bökigt att gå förbi ett bankkontor på stan för att prata med någon bankman om sitt tänkta lån. Sen internet kom ser det dock helt annorlunda ut. Nu är det inga problem att till exempel kunna låna 8000 snabbt. Det finns nämligen jätte många långivare på nätet som kan låna pengar snabbt ifrån idag. Vissa långivare kan till och med låna ut pengar så snabbt att du inom 15 minuter får lånet överfört till ditt konto. Om du vill låna pengar så snabbt ska du leta efter långivare med direktutbetalning i vår lånemodul.


LÅNA 7000 kr | LÅNA 9000 kr

Tänk på detta före du lånar

Före du lånar 8000 kr är det bra om du gjort en budget så att du verkligen ser att du kommer klara av att betala tillbaka lånet. Det kan vara lockande att välja en kort amorteringstid för att den totala lånekostnaden blir lägre än vid en lång amorteringstid. Dock blir månadsbeloppet högre och då gäller det att din ekonomi mäktar med det också.

Försök att välja en amorteringstid som ger dig lite marginal ifall du råkar ut för en oväntad utgift. På det viset minimerar du risken att hamna i otakt med återbetalningen av lånet vilket är en stor fördel. Påminnelseavgifter och straffräntor kommer nämligen som ett brev på posten vid utebliven betalning och det är varken billigt eller särskilt kul.