Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 9000

När du vill låna 9000 kr är det lättast och snabbast att leta efter ett smslån som passar dig. Ovan jämför vi de allra flesta smslån som finns på den svenska marknaden idag. Vi gör en komplett jämförelse när det gäller både pris och lånets egenskaper. Om du vill veta mer om någon långivare kan du läsa mer i respektive recension. Vi har nämligen recenserat alla långivarens tjänst och givit dem ett omdöme.

Att låna 9000 kr i form av ett smslån innebär relativt höga lånekostnader om du vill betala av lånet under en längre tidsperiod. Vi rekommenderar därför att försöka betala tillbaka lånet på så kort tid som du klarar av. Om din kreditvärdighet är god kan du även titta på låneformen privatlån. Det är en billigare låneform men oftast är kraven högre och det tar lite längre tid att få lånet.

I lånekalkylatorn ovan har du möjlighet att sortera lånen utefter dess egenskaper. Om du till exempel är ute efter att låna 9000 kr utan UC klickar du i checkboxen för lån utan UC så utesluts lån med kreditkontroll från UC.

När du hittat ett lån du vill ha är det bra att veta att vissa långivare inte erbjuder ett lån på så pass mycket som 9000 kr till nya kunder även fast de erbjuder detta beloppet. De vill då att du lånar ett lägre belopp första gången och visar att du klarar av att betala tillbaka det. Då får du låna ett högre belopp nästa gång du vill låna pengar av dem.Låna 9000 snabbt

Idag är det inga problem att låna 9000 snabbt. Det finns så många långivare på nätet som erbjuder snabba utbetalningar nu för tiden. Många av de långivarna som erbjuder smslån kan betala ut pengarna samma dag om du ansöker om ditt lån på förmiddagen. Vissa långivare kan till och med betala ut ett lån på kvällar och helger. Om du vill låna 9000 kr snabbt bör du kolla upp vilken bank som långivaren kan göra en direktutbetalning till och se till att välja en långivare som kan göra det till den bank du har konto hos.

Låna 9000 räntefritt

Att få låna pengar helt räntefritt hör inte till vanligheterna. Det är ju ränteintäkterna bankerna lever på så att säga. Även om antalet långivare är få så finns det några långivare som gör det. Anledning till detta är att det vill locka nya kunder att testa deras lånetjänst. Därav är det vanligtvis bara nya kunder som erbjuds ett räntefritt lån. Det finns för tillfället två långivare på marknaden som erbjuder dig att låna 9000 räntefritt och det är Ferratum och ViaConto. Deras erbjudande gäller endast till nya kunder och den räntefria kredittiden är 30 dagar.

Låna 9000 kr direkt

Nuförtiden är det inga problem att kunna låna pengar direkt ett behov uppstår. Det finns många långivare idag varifrån du kan låna 9000 direkt. Om du vill låna pengar direkt ska du leta efter långivare med direktutbetalning.

Direktutbetalning fungerar på det viset att kreditgivaren kan de betala ut pengarna direkt till ditt bankkonto efter godkänd ansökan om ni har samma bank. I vissa fall kan långivaren betala ut till flera olika banker men oftast kan de bara göra direktutbetalningar till en bank. I vår lånekalkylator kan du se vilka banker respektive långivare har direktutbetalning till. Utbetalningstiden kan ibland vara så kort som 15 minuter efter du fått besked om att ansökan är godkänd. Det är vanligast att direktutbetalningar kan göras under dagtid på vardagar men vissa långivare kan även betala ut pengarna direkt på helgdagar och kvällar.


LÅNA 8000 kr | LÅNA 10000 kr

Innan du lånar 9000 kr

När du lånar pengar är det alltid viktigt att räkna efter så att du ser att du har råd att betala tillbaka lånet efter dess amorteringsplan. Det bästa är om du gör en budget i excel så du verkligen ser att din ekonomi går ihop. Detta gäller så klart även om du bara tänkt låna 9000 kr. Lägg därför upp lånet på en rimlig amorteringstid.

Det är alltid billigast att betala tillbaka ett lån på så kort tid som möjligt men om din ekonomi inte klarar av en kort amorteringstid kan det bli en dyr historia. En kort amorteringstid innebär ett högre månadsbelopp vilket i sin tur medför en ökad risk att du inte kan betala i tid och om du inte betalar i tid kommer långivaren påföra avgifter. Vid en missad betalning brukar en påminnelse avgift och straffränta debiteras på en gång och betalar du inte då kommer det påföra mer avgifter. Betalar du inte då brukar långivarna ta ärendet vidare till inkasso. Inkasso kommer då att försöka driva in skulden och då kommer du drabbas av ytterligare avgifter. Sista instansen är Kronofogden och bara det att skuldärendet hamnar hos dem kostar 640 kr.

En enkel sak att göra innan du lånar är, som sagt, en budget. Tiden det tar att upprätta en budget anser vi vara väl värd att spendera i jämförelse med att hamna snett med amorteringen av ett lån.