Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 7000

När du tänkt låna 7000 kr och sonderat marknaden kommer du se att den vanligaste låneformen på det beloppet är snabblån. Även om majoriteten av alla lån som finns på den summan är snabblån så finns det även ett antal privatlån som erbjuds på den nivån.

Privatlån är en billigare låneform än snabblån, dock är kraven för att kunna bli beviljad ett privatlån högre. Framförallt brukar det krävas att du har en god kreditvärdighet. Innan du ansöker bör du därav sätta dig in i vad långivaren har för inkomstkrav och övriga villkor. Om du tror att du har tillräckligt god kreditvärdighet för att ansöka om ett privatlån kommer, som sagt, den totala lånekostnaden bli billigare för dig än om du väljer snabblånsalternativet. Dock betalas ett privatlån inte ut lika snabbt som ett snabblån. Om du har bråttom att få pengar tillgängliga på kontot är det alltså istället ett snabblån du måste satsa på. Ett sådant lån kan du i vissa fall få utbetalt inom en kvart efter genomförd låneansökan.

I lånekalkylatorn ovan jämför vi i stort sett alla snabblån som finns på marknaden idag. När du jämför snabblån med hjälp av den kan du enkelt justera amorteringstid och lånebelopp men även välja om lånet ska ha någon speciell egenskap. Vår förhoppning är att lånekalkylatorn ska hjälpa dig att spara både tid och pengar.Låna 7000 kr direkt

I takt med att vår vardag blir allt mer digital går allting dessutom mycket snabbare. Det gäller även lånebranschen. För ett antal år sedan var du tvungen att besöka ett bankkontor om du vill låna pengar och det tog flera dagar, kanske till och med veckor innan du fick dina lånade pengar insatta på ditt konto. Nu ser det helt annorlunda ut. Fler och fler långivare och banker digitaliserar sina lånetjänster och erbjuder dem direkt på nätet. Om du idag till exempel vill låna 7000 kr direkt så är det inga problem. Det finns jätte många långivare som erbjuder det. För att du ska få det att fungera måste du dock två kriterier vara uppfyllda:

  1. Långivaren måste kunna göra en direktutbetalning till din bank.
  2. Långivarens kundservice måste vara öppen när din ansökan blir godkänd.

I vår lånekalkylator ovan kan du klicka på ”mer info”-knappen för att se vilken bank som långivaren eventuellt har direktutbetalning till.

Låna 7000 räntefritt och avgiftsfritt

När du tänkt låna pengar vill du så klart låna dem så billigt som möjligt. Normalt sett kostar alla lån någonting men det finns faktiskt några få långivare på marknaden som lånar ut pengar helt gratis. Om du är ute efter att just låna 7000 räntefritt och avgiftsfritt så är det två aktörer som gäller. Dessa är Ferratum och Risicum. Ferratum har en produkt som de kallar för Ferratum Credit och Risicum har en produkt som de benämner Risicum Kreditlån. Båda dess produkter kan du ansöka om när du vill låna 7000 räntefritt. Dock gäller erbjudandet bara första gången för nya kunder och lånet är bara räntefritt de första 30 dagarna.

Låna 7000 kr snabbt

De senaste åren har fler och fler långivare hittat ut på Internet. Detta har inneburit att tiden det tar från att en låneansökan görs till att pengarna betalas ut har förkortats ordentligt mot för hur det har sett ut historiskt. Förut gick du fysiskt in på ett bankkontor och ansökte om ett lån oavsett lånebelopp. Ansökningsprocessen tog relativt lång tid och innan du fick pengarna hade det hunnit gå flera dagar.

Långivarna som lånar ut pengar på nätet gör det idag väldigt snabbt. Om du till exempel vill låna 7000 kr snabbt kan du göra det inom 15 minuter nu för tiden. Vissa långivare kan till och med låna ut pengar snabbt på helgen. Om du är intresserad av ett helglån kan du enkelt klicka i checkboxen ”helgutbetalning” ovan så visas bara långivare som har det.


LÅNA 6000 kr | LÅNA 8000 kr

7 tips innan du tar ett lån

  1. Jämför alltid priserna innan du lånar. Det kan bespara dig många räntekronor.
  2. Gör en budget. Gå igenom dina inkomster, utgifter och levnadskostnader och se till att du har pengar över så att det räcker till lånekostnaden som kommer.
  3. Försök att inte ha flera lån samtidigt och låna inte för att betala av ett annat lån. Risken är då att du hamnar i en ond cirkel som är svår att ta sig ur.
  4. ”Spontanlåna” inte pengar inför en fest eller för en shoppingrunda. Alla lån du tar bör vara genomtänkta annars löper du risk att hamna i en ekonomisk knipa.
  5. Låna aldrig för att spela om pengar. Det kan leda till skuldsättning och spelmissbruk på samma gång.
  6. Kolla alltid så att lånet inte har några dolda avgifter.
  7. Om du är timanställd och har en varierad inkomst från månad till månad bör du vara extra försiktig med att låna pengar.