Använd slidern och checkboxarna för att hitta ett privatlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 600000 utan säkerhet

Om du har tänkt låna 600000 kr utan säkerhet är det bra att vara väl förberedd och påläst innan du ansöker. Att jämföra erbjudanden hos ett antal långivare brukar nämligen göra att du väljer ett av de billigaste alternativen och på så vis sparar in onödiga ränteutgifter. På ett så stort lån som 600000 kr kan det handla om tusenlappar. Oftast lägger man nämligen upp ett större lån på en lång avbetalningstid och då slår varje räntepunkt ganska hårt på den totala räntekostnaden.

Det är än så länge väldigt få aktörer som erbjuder lån utan säkerhet på nivån 600000 kr. Av de långivare som du kan ansöka om lån via Internet, är det bara Bank Norwegian som har med den summan i sitt utbud. Det går även att välja att ansöka hos låneförmedlaren Axo Finans. Då hjälper de dig att se över marknaden och ger dig möjlighet att teckna ett lån hos någon av de långivare som de samarbetar med.Låna i syfte att samla lån och krediter

Om du har flera små lån med dåliga villkor kan det vara smart att ta ett stort lån med bättre villkor och lösa alla de mindre lånen med det. I de flesta fall kan långivare som erbjuder större privatlån till och med hjälpa till att lösa dessa skulder. Tiden du behöver lägga ner för att få till det hela handlar oftast bara om den tid det tar att ange detta vid ansökningstillfället. Många som väljer att låna 600000 kr till kontantinsatsen på ett hus väljer ofta att ta tillfället i akt att lösa mindre lån i samband med detta så att man sedan bara har det lånet och bolånet kvar att amortera på.

Låna 600000 kr till kontantinsatsen

När folk köper bostad är det inte alla som har råd till kontantinsatsen och då kan ett privatlån utan säkerhet vara lösningen. Idag får du nämligen bara ta ett bolån upp till 85 % av bostadens värde. Resten måste du finansiera själv.

Om du överväger att låna 600000 kr till kontantinsatsen rekommenderar vi att du försöker få med någon att borga för lånet. Det bidrar nämligen till att du kommer bli erbjuden en lägre ränta än om du är ensam.


LÅNA 500000 kr |

Hitta ett privatlån som passar dig

Behöver du hjälp att hitta ett lån som passar dina förutsättningar? Med hjälp av vårt filtreringssystem hittar du snabbt det bästa och billigaste privatlånet.

Jämför privatlån