Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 35000

Är du i behov av att låna 35000 kr? Vet du vilken låneform du ska välja? Denna sida är till för att du ska få den information och de tips du behöver innan du lånar 35000 kronor.

De låneformer som är populärast på den här nivån är traditionella snabblån och privatlån (blancolån). I följande stycken ger vi dig en tydlig bild av dessa låneprodukter med syfte att du sedan enkelt ska kunna välja den låneform som passar bäst för dig.Snabblån 35000 kr, om du har bråttom?

Även om 35000 kr är en relativt stor lånesumma finns det ett antal aktörer som erbjuder snabblån på den nivån. För en tid sedan erbjöds snabblån i stort sett bara vid lånebelopp under 10000 kr, men tiderna har förändrats. Numer är det många långivare som erbjuder snabblån upp till 25000 kr. Efter den nivån blir antalet alternativ betydligt färre men det finns någon enstaka som har ett utbud ända upp till 50000 kronor också.

Det är inte så vanligt att folk tar ett snabblån på 35000 kr men det förekommer. Antagligen väljer dem det för att de har bråttom med att få lånet utbetalt och då är just snabblån den låneprodukt som levererar snabbast.

På 35000 kronors-nivån finns det för tillfället fyra långivare och av dessa får du för det mesta lånet utbetalt samma dag, om det är vardag när du ansöker. Om du ansöker på en helg brukar du få vänta tills nästa bankdag. En del snabblångivare har specialiserat sig på att kunna göra direktutbetalningar men när du tänkt låna 35000 kr finns det bara en långivare som har direktutbetalning och det är Frogtail. Hos dem kan du få lånet inom 15 minuter efter låneansökan blivit godkänd om du har ett privat bankkonto hos Nordea.

Privatlån 35000 kr, ifall du har god kreditvärdighet

Om du väljer att låna 35000 kr i form av ett privatlån är det för det mesta ett billigare lån än om du skulle välja ett snabblån på den summan. I och med att det är billigare kräver också långivarna mer av de som ansöker. Bland annat brukar inkomstkravet vara ganska högt. Innan du ansöker är det därför bra om du kollar upp lånevillkoren extra noga.

En sak som är lite speciell med privatlån är att alla långivare som erbjuder den låneformen använder sig utav UC. Det vill säga att de tar hjälp av Upplysningscentralen med kreditupplysningen som görs i samband med ansökan. Om du vill ta ett lån utan UC måste du således istället välja ett snabblån. I övrigt brukar utbetalningstiden av ett privatlån vara längre än vid ett snabblån. Det vill säga tiden det tar från ansökningstillfället tills att du har pengarna på ditt bankkonto.

Om du inte är i en situation där du är i akut behov av pengar är ett privatlån i allmänhet ett bättre val än ett snabblån tack vare att räntan är lägre.


LÅNA 30000 kr | LÅNA 40000 kr

Jämför alla privatlån

Om du vill veta mer om privatlån och jämföra marknadens olika långivare, klicka på länken nedan

Jämför privatlån