Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 14000

Om du har ett behov av att låna 14000 kr finns det ett antal låneformer att välja på. Den vanligaste låneformen som folk väljer på denna nivån är smslån, men en del väljer även att ansöka om ett privatlån eller den digitala krediten, kreditkonto.

På den här sidan har vi lagt mest krut på att jämföra smslån med tanke på att efterfrågan är störst där vid lån på 14000 kr. I jämförelsemodulen ovan gör vi därför en komplett jämförelse av smslånens pris och egenskaper. Vi har dessutom skrivit en recension om respektive långivare ifall du vill veta mer om någon av dem innan du lånar.

När du använder jämförelsemodulen kommer du snabbt hitta det billigaste lånet och det alternativ som passar dig bäst. Detta utifrån att du kan filtrera fram dina önskemål utifrån löptid, lånesumma och lånets egenskaper. Vår tjänst hjälper dig att hitta det bästa lånet inom 5 minuter. När du hittat det går du vidare till den långivarens webbplats och fyller i ansökan.


Låna 14 000 kr utan UC

Om du inte vill att en kreditkontroll från UC ska tas när du gör din ansökan, kan du välja någon av långivarna som listas på sidan som nedanstående länk leder till.

Låna 14000 utan UC

Låna 14000 kr snabbt

Det finns många långivare som kan låna ut 14000 kr snabbt om du väljer att ansöka om låneformen, smslån. Ansöker innan kl. 12.30 på en vardag får du oftast pengarna samma dag. Det är snabbt i jämförelse med att ansöka om ett större lån hos en av storbankerna där det ofta tar flera dagar innan du får ditt lån.

Om behovet av ett snabbt lån uppstrå på en helg eller en kväll är det bra att veta att det finns några aktörer som kan göra snabba utbetalningar på dessa tidpunkter. Du får vetskap om vilka dessa aktörer är genom att klicka i checkboxen ”helgutbetalning” ovan. Då filtreras nämligen långivare fram som har den möjligheten.

Låna 14000 kr direkt

Även om man inte tror det så finns det några få långivare som kan låna ut 14000 kr direkt. Om det ska fungera måste långivaren dels ha möjligheten att göra en direktutbetalning till din bank och dels ha öppet sin kundservice. Ansöker du hos en långivare där det ”scenariot” råder får du i normala fall ditt lån utbetalt inom en 15 minuter efter en godkänd ansökan. Svaret på om du blivit godkänd eller inte får du normalt sett direkt på skärmen strax efter du skickat in din ansökan.

Under dagtid är det störst chans att du får låna 14000 kr direkt. Detta för att det är fler långivare som har öppet då kontra kvällar och helger. Dock finns det några långivare som erbjuder sig att betala ut direkt då också, men antalet är betydligt färre.

Låna 14000 kr utan ränta

I skrivande stund finns det cirka fyra långivare som erbjuder dig att låna 14000 kr utan ränta. Att en del långivare lånar ut pengar utan ränta kan tyckas vara konstigt men konkurrensen om kunderna är så hård i snabblånebranschen att långivarna tvingas hitta på något extra att locka kunderna med. Vissa aktörer gör det genom att erbjuda nya kunder det första lånet gratis. Långivarna som gör det har en förhoppning om att du återkommer och då börjar de tjäna pengar på dina lån hos dem.

Ferratum, Lånbutiken och Risicum är några av de långivare som erbjuder dig att låna 14000 kr utan ränta. Villkoret för att deras lån ska vara räntefria är att det ska vara återbetalda inom 30 dagar. Om du inte betalar igen lånet inom den tidsperioden tillkommer ränta så se till att betala tillbaka i tid så att lånet verkligen blir kostnadsfritt.


LÅNA 13000 kr | LÅNA 15000 kr

Tillfällen då du inte bör låna pengar

Först och främst bör du se över din ekonomi och veta med säkerhet att du kommer kunna betala tillbaka innan du lånar pengar överhuvudtaget. Sedan är det viktigt att du inte gör något förhastat eller hamnar i en ond cirkel. En tydlig varningssignal på att du är på väg in i en ond cirkel är om du månad efter månad tar små lån. Det kan även vara så att du lånar pengar för att lösa andra lån och det är ett ännu tydligare tecken på att du är på väg in i ett ekorrhjul. Försök verkligen dra i handbromsen då och dra ned på någon onödig utgift istället.

Om du får problem med att återbetala ett lån rekommenderar vi att du tar tjuren i hornen och kontaktar långivaren och berättar om problemet. Oftast brukar det gå att komma fram till någon vettig lösning bara man är ärlig.