Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 15000

Att låna 15000 kr kan ibland vara nödvändigt. Det kan exempelvis vara så att bilen eller någon annan sak som du ständigt behöver i din vardag har gått sönder. Om du inte har en ekonomisk buffert då är oftast ett lån den enda vägen att gå.

När du tittar på ett lån på 15000 kr finns det några låneformer att välja bland. Om du har bråttom med att få dina pengar finns det två alternativ och det är smslån eller kreditkonto. Båda låneformerna presterar väldigt jämt när det gäller utbetalningstider. Vissa aktörer kan betala ut väldigt snabbt. En del är till och med så snabba att de betalar ut lånet samma dag som ansökan.

Om du inte har bråttom med ditt lån kan du, utöver kreditkonto och smslån, även ansöka om ett privatlån. Det är ett lån som du normalt sett får vänta på någon dag innan det betalas ut men då är det istället ett lån med lägre ränta än ett smslån. De långivare som erbjuder privatlån brukar ha ganska hårda villkor men om du har relativt god kreditvärdighet och uppfyller kraven i övrigt hos den specifika långivaren ska det inte vara några problem att få låna.

När du använder jämförelsemodulen ovan kommer du snabbt hitta det lånealternativ som passar dig bäst. Det gör du genom att filtrera fram dina önskemål utifrån löptid, lånesumma och lånets egenskaper. Vår tjänst hjälper dig att hitta det bästa och billigaste snabblånet på marknaden för dig inom en minut. När du fått fram det alternativet går du vidare till den långivarens webbplats och följer ansökningsproceduren.Låna 15000 snabbt

Om du väljer låneformen smslån finns många långivare som kan låna ut 15000 kr snabbt. Vanligtvis får du pengarna samma dag om du ansöker före kl. 12.30 på en vardag. I jämförelse med att ansöka om ett större lån hos en av storbankerna är det oerhört snabbt. Hos dem brukar det normalt sett ta ett par dagar innan de betalar ut ett mindre lån.

Om du behöver låna 15000 snabbt under en helg eller en kväll finns det ett antal långivare som kan göra snabba utbetalningar dessa tider på dygnet. För att filtrera fram vilka dessa långivare är behöver du bara klicka i checkboxen ”helgutbetalning” i jämförelsemodulen ovan.

Låna 15000 direkt

Även om antalet är få finns det några långivare som kan låna ut 15000 direkt. Två saker måste dock vara uppfyllda för att det ska kunna fungera. Dels är det så att långivaren måste kunna göra en direktutbetalning till den bank du har ett konto hos och dels måste långivaren ha öppet.

Ansöker du hos en långivare där detta stämmer överens och din ansökan blir godkänd får du ditt lån utbetalt inom en 15 minuter.

Störst chans att få låna 15000 direkt råder under dagtid. De flesta långivarna har öppet då. På kvällar och helger är antalet långivare som har öppet lägre.

Låna med e-legitimation (BankID och Mobilt bankID)

Om du ansöker om ett lån hos en långivare som erbjuder möjligheten att signera ansökan med e-legitimation går låneprocessen mycket snabbare. Genom att använda dig av denna e-legitimation verifierar du snabbt din ansökan och behöver därför inte krångla med att skriva under något låneavtal fysiskt. Handläggningstiden förkortas och du får helt enkelt dina pengar snabbare när du gör din låneansökan med e-legitimation.

Låna 15000 räntefritt

Ungefär fyra långivare erbjuder dig att låna 15000 räntefritt i skrivande stund. Dessa fyra erbjuder nya kunder det första lånet gratis. Långivarna är så säkra på att du kommer gilla deras tjänst att de anser att kanonerbjudandet är värt att köra även fast de inte tjänar en krona på dig vid första tillfället. När du väl återkommer för att låna pengar igen tar de ut ränta och börjar på så vis tjäna pengar på dig.

Ferratum, Lånbutiken och Risicum är några av kreditbolagen som erbjuder dig att låna 15000 räntefritt. Det räntefria erbjudandet sträcker sig 30 dagar sedan måste pengarna vara återbetalda. Om du inte betalar igen lånet inom den perioden tillkommer ränta.


LÅNA 14000 kr | LÅNA 16000 kr

När bör du inte låna pengar

En tumregel när du lånar pengar är att du med säkerhet bör veta att du kommer kunna betala tillbaka lånet. Du bör dessutom tänka igenom situationen noggrant innan du lånar så att du inte gör något förhastat. Att låna pengar för att lösa andra lån är exempelvis inte något som rekommenderas då det är ett tydligt tecken på att du är på väg in i en ond cirkel.