Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 11 000

När du behöver låna 11 000 kronor kan låneformen smslån kännas lämplig. Ovan jämför vi merparten av de smslån som finns tillgängliga i Sverige i nuläget så något av dem borde vara det som passar just dig.

Ett alternativ till smslån är privatlån och om du har en god kreditvärdighet och inte behöver få tillgång till ditt lån så fort kan det vara ett billigare sätt att låna 11 000 kronor.

I lånekalkylatorn ovan kan du filtrera fram egenskaper som du vill att ditt lån ska ha. Om du till exempel har betalningsanmärkningar eller många UC-kontroller i ditt bagage kan du välja att klicka i checkboxen för dessa egenskaper. Då får du bara träffar med långivare som har dessa egenskaper på ett lån på 11 000 kronor.

När du har hittat en passande långivare är nästa steg att klicka på ansökningsknappen. Genom detta klick hamnar du på långivarens ansökningssida. Det har blivit allt vanligare att du som ny kund får låna 11 000 kronor direkt men det finns fortfarande långivare som först vill se att du klarar av att betala tillbaka ett lägre belopp först.

Värt att tänka igenom innan du lånar 11 000 kronor är om tror att du klarar av att återbetala lånesumman plus den ränta som tillkommer.

Du får själv välja hur lång tid du vill lägga upp återbetalningen på och det kan då vara frestande att välja en lång tid istället för en kort återbetalningstid. Vår rekommendation är att alltid försöka återbetala lånet så fort som möjligt för att hålla nere kostnaderna för lånet. Å andra sidan ska du inte välja för snäv tid på grund av att det kan komma att innebära att du inte klarar av att göra dina månatliga avbetalningar. Och gör du inte det kan det bli frågan onödiga påminnelseavgifter och straffränta. För att få information om en långivares dröjsmålsränta kan man gå till dennes hemsida för att få mer exakt information om detta.

I värsta fall, om du inte kan återbetala ditt lån trots påminnelser, kan långivaren ta det vidare till Inkasso. Inkasso lägger då på ytterligare en avgift på 180 kronor och om du inte betalar den går ärendet vidare till Kronofogden. Kronofogden i sin tur lägger på 640 kronor i avgift, vilket i sig inte är så roligt men ytterligare en konsekvens är att en betalningsanmärkning registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningen innebär att din kreditvärdighet sjunker i 3 års tid. Därefter försvinner anmärkningen ur upplysningsföretagen register.


Låna 11 000 kr utan UC

Letar du efter en långivare som inte tar UC när du ansöker om lån. Här kan du jämföra marknadens populäraste långivare som använder andra upplysningsföretag.

Låna 11000 utan UC

Låna 11 000 direkt

Lånebelopp på omkring 11 000 kronor är bland de vanligaste lånesummorna som låntagare lånar i nuläget. Om man inte har byggt upp en buffert för oförutsedda händelser kan dessa behöva lösas med ett lån istället. Fördelen med lånesummor kring 11000 kronor är att det finns många långivare som erbjuder det, vilket möjliggör att det går att låna direkt. För att kunna låna direkt och kunna ta del av direktutbetalning behöver du använda dig av samma bank som långivaren. Först då kan de betala ut pengarna direkt till ditt konto direkt din ansökan blivit godkänd. Har du riktigt tur kan du få dina pengar inom 15 minuter. En annan sak du måste kolla upp är om långivarens kundservice är öppen. Den måste nämligen vara det när du ansöker för att det ska fungera att få pengarna fort.

Låna 11 000 räntefritt

Det finns inte så många långivare som erbjuder dig att låna 11 000 kronor räntefritt men Ferratum är ett undantag. Som ny kund hos Ferratum erbjuds du möjligheten att låna 11 000 kronor räntefritt i 30 dagar. Det är ett ”nykundserbjudande” och gäller alltså inte för dig som är kund hos dem sedan tidigare.

Ett annat alternativ för dig med god kreditvärdighet att kunna låna räntefritt är att ansöka om ett kreditkort. De flesta kreditkortsföretag erbjuder ett visst antal räntefria dagar. Om du återbetalar inom dessa dagar kan du indirekt låna 11 000 kronor räntefritt.

Låna 11 000 kronor snabbt

Som skuldfri hos Kronofogden har du stora möjligheter att låna 11 000 kronor på ett snabbt och enkelt sätt online. Utbudet av snabblån på nätet är stort. Blir du nekad ett lån hos en traditionell bank har du alltid en större chans att lyckas få ett lån online.


LÅNA 10000 kr | LÅNA 12000 kr