Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

Filtrera



Låna 10000

Om du är i behov att låna 10000 kr är det oftast snabblåneformen smslån som blir aktuell att titta närmare på. På denna sida jämför vi de flesta smslån på 10000 kr som finns i Sverige för tillfället, så något lån bör du hitta som passar dig. Om du har en god kreditvärdighet och inte har så bråttom med att få ditt lån finns det vanliga privatlån att tillgå på 10000 kronors-nivån också. Det är en billigare låneform än smslån, men är svårare att få.

Är du en person som har betalningsanmärkningar klickar du i den checkboxen ovan så visas bara långivare som erbjuder lån på 10000 kr med betalningsanmärkning. Likaså kan du klicka i checkboxen ”smslån utan UC” om du har många UC-kontroller i din profil. Då visas bara långivare som lånar ut 10000 kr utan UC.

När du kommit fram till vilken långivare som passar dina önskemål går du vidare genom att klicka på ansökningsknappen. Då hamnar du direkt på långivarens ansöknings-sida. Mer och mer smslångivare erbjuder dig att låna 10000 kr direkt men endel vill se att du som ny kund klarar av att betala igen ett mindre belopp först innan de lånar ut så pass mycket till dig.


Låna 10 000 kr utan UC

Vill du låna 10 000 kr utan att kreditupplysningen görs av UC? Ibland vill man att något annat upplysningsföretag utför kreditupplysningen och det finns ett antal långivare som erbjuder detta.

Låna 10000 utan UC

Låna 10000 direkt

Lånebeloppet 10000 kr är ett av det vanligaste lånebeloppet folk i Sverige lånar idag. Det beror förmodligen på att det är en ganska lagom buffertsumma att ligga på vid oförutsedda händelser. Om man inte har byggt upp den bufferten blir lån den vägen man får gå.

Som tur är finns det många långivare som erbjuder denna summa och därmed går det att låna 10000 direkt. Några långivare erbjuder nämligen den lånesumman med direktutbetalning. Direktutbetalning fungerar så att om du har samma bank som långivaren så kan de betala ut pengarna direkt till ditt bankkonto när ansökan är godkänd. Utbetalningstiden kan ibland vara så kort som 15 minuter efter godkänd ansökan. Vissa kreditbolag kan även betala ut pengarna direkt på helgdagar.

Låna 10000 räntefritt

Det är väldigt få långivare på snabblånemarknaden som erbjuder dig att låna 10000 räntefritt. Ferratum är den enda i skrivande stund. Om du inte har varit kund där tidigare har du möjlighet att låna 10000 räntefritt av dem i 30 dagar. De erbjuder nämligen alla sina nya kunder den möjligheten i form av ett ”nykundserbjudande”.

Om du vet med dig att du har en relativt god kreditvärdighet finns även möjligheten att ansöka om ett kreditkort. I stort sett alla kreditkort har ett visst antal räntefria dagar inbakat i sina erbjudanden. Detta innebär att du, via ett kreditkort, indirekt kan låna 10000 räntefritt under den räntefria perioden som kreditkortet har.

Låna 10000 kr snabbt

Om du inte har skulder hos Kronofogen bör du ha möjlighet att låna 10000 kr snabbt och enkelt. Det finns många snabblån att välja på när du vill låna online. Även du som har svårt att få lån via en traditionell bank bör kunna hitta ett alternativ som passar dig.


LÅNA 9000 kr | LÅNA 11000 kr

Innan du lånar!

Innan du lånar 10000 kr bör du ha en bra plan på hur du ska kunna betala tillbaka lånesumman och den ränta som tillkommer. Är du inte säker på att du klarar av att betala tillbaka ska du självklart inte låna 10000 kr heller. Återbetalningstiden varierar och finns från 30 dagar upp till hela 5 år. Vi rekommenderar att du inte väljer för lång återbetalningstid för då blir det dyra räntekostnader. Samtidigt är det viktigt att du väljer en återbetalningstid som passar din ekonomi för det är onödigt sätta sig själv i den situationen att du inte kan fullfölja avbetalningsplanen. Det medför nämligen både straffränta på mellan 24 och 30% och lagstadgade påminnelseavgifter. Den första påminnelseavgiften brukar ligga på 60 kr. Dröjsmålsräntan varierar från långivare till långivare så gå till respektive långivares hemsida för att få den exakta informationen kring det.

Om det går så långt att du inte kan betala din månadsbetalning trots påminnelser kan det bli så att långivaren drar det vidare till inkasso. Inkassokostnaden brukar då ligga på 180 kr vid första påminnelsen. Om du i det läget fortfarande inte fått in pengar så pass med pengar att du kan betala amorteringen går skulden vidare till Kronofogden, vilket innebär att ytterligare 640 kr påförs skulden.

I samband med detta registrerar kreditupplysningsföretagen en betalningsanmärkning på ditt personnummer vilket innebär att din kreditvärdighet sjunker under 3 års tid.