Villkor

 • Minst 100 000 kr i årsinkomst
 • Minst 18 år gammal
 • Ingen skuld hos kronofogden

Utbetalningar

2-5 bankdagar.


Legitimering

 • BankID
 • Underskrift

Avgifter & kostnader

 • Uppläggningsavgift: 0-595 kr
 • Aviavgift: 0-40 kr
 • Ansökningsavgift: 0 kr
 • Ränta: fr. 3,25 %

 • Kostnadsexempel:
  Ränta från 3,25 %. Detta är den lägsta ränta som erbjuds av någon av de anslutna långivarna. Räntan du får är rörlig och sätts individuellt. De lånevillkor du får bestäms av de långivare som är anslutna till tjänsten efter sedvanlig kreditprövning. Om den rörliga årsräntan är 5,5% blir den effektiva räntan 5,86% för ett lån om 100 000 kr med 5 års löptid och uppläggningsavgift om 495 kr samt 0 kr i aviavgift. Det totala beloppet att betala blir då 115 102 kr och din månadskostnad blir 1 910 kr. Detta avser återbetalning med annuitet.

Kontakta CompricerÖppettider

Mån-fre: 09:00-18:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Öppet för tillfället

Hur ofta bli ansökan godkänd hos Compricer?

Varumärket Compricer är starkt och många väljer att vända sig till dem för att jämföra tjänster som har med privatekonomin att göra. Angående lån så jämför de ett brett utbud av lånetyper och kan även hjälpa personer som har betalningsanmärkningar. Därav är det många som ansöker om ett lån via deras webbportal. När vi undersökt och tittat på aktörer som erbjuder privatlån ser det ut som Compricer godkänner något färre ansökningar än genomsnittet.

Så här fyller du i ansökan

För att ansöka om ett lån online hos Compricer surfar du in på deras hemsida och klickar på fliken lån. Då kommer det fram en undermeny med olika lånealternativ. De valbara alternativen är privatlån, bolån, kreditkort och billån. Alla alternativ har olika jämförelsemoduler kopplat till sig som är enkla att använda. Den vanligaste låneformen som väljs hos Compricer är privatlån därav väljer vi att beskriva den ansökningsprocessen. När du klickat på fliken för privatlån i undermenyn får du möjlighet att jämföra bankerna själv. Här fyller du i önskat lånebelopp och önskad löptid. Då presenteras en månadskostnad utefter bankernas exempelränta. Detta innebär alltså att du får en hint om vad lånet kan komma att kosta. Generellt brukar det vara så att ju högre belopp du vill låna desto lägre blir räntan. Likaså, ju högre återbetalningsförmåga du har desto lägre ränta blir du erbjuden.

När du testat dig fram till en lånenivå som passar dina önskemål klickar du på ”till tjänsten”. Där fyller du i om du vill ta ett nytt lån eller om du vill samla dina lån, dvs lösa dyra lån och krediter om du har några sådana. Du fyller även i personnummer, e-post, mobilnummer och om du vill uppgifter på en medsökande person. Därefter skickar du in ansökan. I det skedet kommer Compricer vidarebefordra din ansökan till deras kontaktnät av banker. Dessa banker skickar dig därefter var sitt erbjudande utifrån de önskemål du angivit hos Compricer inom 24 timmar. Den bank du väljer kommer sedan ha den fortsatta kontakten med dig när det gäller låneavtal och själva utbetalningen.

Compricers låneansökan

Lånebelopp, amortering och ränta

Att låna via en låneförmedlare innebär oftast att man kommer åt ett stort utbud när det kommer till lånebelopp. Genom Compricer kan du få jämförelser på hela lånmarknadens sortiment av privatlån. Du kan således låna från 5000 kr hela vägen upp till 500000 kr genom deras förmedling. Lånet i sig går att lägga upp med en amorteringstid från 2-12 år.

Precis som hos de flesta aktörer som erbjuder privatlån är räntan personlig. Den bestäms i samband med kreditkontrollen helt enkelt. Ju bättre din privata ekonomi ser ut desto bättre ränta får du. Den lägsta räntan som är möjlig att få hos Compricer är 3,25%. Det är bland den lägsta ränta man kan få på ett privatlån för tillfället så det är bra. Compricer upplyser dock inte om vilken ränta du som högst kan få. Det tycker vi är lite konstigt i och med att alla långivare som erbjuder privatlån brukar göra det. Informationen om det hade varit värdefull för de som har lite sämre betalningsförmåga i och med att de troligast kommer erbjudas en högre ränta än 3,25%. Innan de ansökt hade de då kunnat räkna ut en ungefärlig lånekostnad.

Fördelar med Compricer

 • Till skillnad mot många andra låneförmedlare så är de är tydliga med vilka banker de arbetar med. Visserligen måste du leta lite men i deras avsnitt ”Mer frågor och svar om tjänsten” har de en förteckning över ALLA samarbetspartners. Andra låneförmedlare brukar bara nämna några av dem. Som kund är det bra att få den informationen för att om du vill leta vidare så vet du vilka banker som redan är jämförda.

 • Förutom att du kan jämföra många olika typer av lån hos Compricer kan du även jämföra många andra tjänster som förbättrar din privatekonomi. Vi tycker de har lyckats bygga en smidig webbportal för detta och du kan spara mycket tid genom att bara behöva vara på en hemsida när du ser över dessa tjänster.

 • En fördel som Compricer har tillsammans med andra låneförmedlare är att de genom att göra en kreditkontroll på dig kan leverera erbjudande från ett stort antal kreditbolag.

 • Chansen att få ett lån finns även om du har en betalningsanmärkning.

Nackdelar med Compricer

 • Utöver de traditionella öppettiderna på vardagar hade kundtjänsten gärna fått vara öppen på helgerna också. Det är oftast då man som privatperson brukar ha tid att se över sin privatekonomi.

Sammanfattning

Compricer är ett oberoende företag som hjälper dig med prisjämförelser på ett stort antal finansiella tjänster. När det gäller lån kan de förmedla dessa åt dig också. Det gör de på ett professionellt sätt med en enkel ansökningsprocess och personlig service om så önskas. Vi anser att Compricer är en komplett låneförmedlare där du dessutom kan få hjälp att förbättra din privatekonomi inom andra områden. Därav får de ett högt betyg hos oss på CashLoans.se.


Recension - Compricer
Betyg 4.5/5

ANSÖK NU