Villkor

 • Minst 50 000 kr i årsinkomst
 • Minst 20 år gammal
 • Bostadsadress i Sverige och folkbokförd i landet sedan två år

Utbetalningar

Samma dag vid godkänd ansökan innan kl 14:00, annars betalas pengarna ut dagen efter innan 12.00 om det är en vardag.


Legitimering

 • BankID
 • Telefonsamtal med kundtjänst

Avgifter & kostnader

 • Uppläggningsavgift: 0kr
 • Aviavgift: 0kr
 • Ansökningsavgift: 0kr
 • Max effektiv ränta: 786%

 • Kostnadsexempel:
  Låna 1000kr i 61 dagar - Effektiv ränta: 786%. Totalt: 1440kr

Kontakta NanoflexÖppettider

Mån-fre: 08:00-17:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Stängt för tillfället

Hur ofta bli ansökan godkänd hos Nanoflex?

Det är ganska få besökare som ansöker om lån hos Nanoflex. Därav är det svårt att ge en bra statistik på frågan om hur ofta de godkänner ansökningar. Det vi kan se är att de med tiden släppt igenom fler och fler ansökningar vilket är positivt. Även fast de gjort det ser det ut som att det bara är hälften av ansökningarna som blir godkända. En bidragande orsak kan vara att de inte godkänner att den som ansöker har betalningsanmärkningar.

Så här fyller du i ansökan

Hos Nanoflex ansöker du enklast om ett lån via deras hemsida. Högst upp på deras förstasida finns en enkel lånemodul där du kan välja lånebelopp och vilken löptid du vill ha. Nedanför lånemodulen specificeras lånekostnaden, effektiv ränta, månadsbetalning och faktisk ränta på ett föredömligt sätt. Känner du dig nöjd med upplägget fyller du i ditt personnummer i en ruta längre ner och trycker på ”Ansök nu”. Då kommer du vidare till en sida där du ska fylla i ditt kontonummer, din familjesituation och uppgifter som har med din privata ekonomi att göra. Efter det ska du identifiera dig och det gör du enklast via e-legitimation (t.ex BankID). Sen skickar du in ansökan. Om du skickar in ansökan och får den godkänd innan 14.00 får du pengarna samma dag. Hinner klockan förbi 14.00 lovar Nanoflex att du får pengarna innan 12.00 dagen efter.

Återbetalningen av lånet fungerar så att Nanoflex skickar ut fakturan på den mailadress som du angav vid ansökningstillfället. Om du av någon anledning missar att betala fakturan som kommer via mail får du en påminnelsefaktura via vanlig post.

Nanoflex´s låneansökan

Pris och amortering

Bäst priser har Nanoflex på 30 dagars löptid. Om du vill kan du lägga upp lånet på 90 dagar men betala av det efter 30 dagar. Då har du möjlighet att känna efter om du har råd att betala igen allt när 30 dagar har gått. Om du har det ska du självklart göra det för då betalar du bara ränta för den tiden du haft lånet och i och med det blir lånet billigare. Kan du inte betala igen allt har du istället möjlighet att betala ett lägre belopp och slipper därmed inkasso-kostnader och dylikt. Precis som hos många andra långivare finns möjligheten att lösa sitt lån när man vill under löptiden. Om du vid lånetillfället väljer 60 dagar men betalar igen lånet efter 47 dagar betalar du bara ränta för dem 47 dagarna.

Den valbara löptiden hos Nanoflex varierar beroende på vilket belopp du vill låna. På lån över 8000 kr går det till exempel bara välja 90 dagar medan det på ett lån på 6000 kr går att välja 61 dagar eller 90 dagar.

Räntan på Nanoflex lån varierar. Om du lånar 2000 kr i 30 dagar är månadsräntan 19,8 % medan om du lånar 4000 kr i 30 dagar så är månadsräntan 18,4 %. När vi jämför priserna med andra långivare på marknaden ligger Nanoflex någonstans i mitten. Viaconto och Extrakredit är exempel på två smslån som är billigare.

Fördelar med Nanoflex

 • Deras information om hur mycket lånet kostar och vilken ränta som följer med lånet är jättebra specificerat. Det uppskattas!

 • De betalar ut lånet samma dag om du får igenom ansökan innan 14.00.

 • Ansökan är snabb och enkel att fylla i.

Nackdelar med Nanoflex

 • När du lånar hos Nanoflex får du inte ha några betalningsanmärkningar.

 • Kundtjänsten har inte öppet på helgerna och därav kan du inte få ditt lån utbetalat på helgen.

Sammanfattning

En slogan som Nanoflex använder sig av när de marknadsför sina lån är ”Sveriges flexiblaste snabblån”. Det går att diskutera om man vill för så flexibelt anser vi inte att deras smslån är. Både när det gäller lånesumma och löptid anser vi att erbjudandet är ganska begränsat. Det finns flera långivare som erbjuder flexiblare smslån än Nanoflex på marknaden idag. Nanoflex priser ligger på medel om man jämför med konkurrenterna. De bästa priserna hittar man på lån mellan 3000-5000 kr på kort löptid. Där är räntorna bäst. Om du är ute efter tydlighet och ett lån i den storleken är Nanoflex helt okej, annars finns det flera andra som kan erbjuda flexiblare och billigare lån.


Recension - Nanoflex
Betyg 3/5

ANSÖK NU