Villkor

 • Minst 100 000 kr i årsinkomst
 • Minst 21 år gammal
 • Godkänd vid sedvanlig kreditprövning

Utbetalningar

Må-fre:
Samma dag vid ansökan innan kl 11:00 Annars 1-2 bankdagar

Lördag och söndag:
Nästkommande vardag


Legitimering

 • BankID
 • Underskrift

Avgifter & kostnader

 • Uppläggningsavgift: 495kr
 • Aviavgift: 0-45kr
 • Ansökningsavgift: 0kr
 • Max effektiv ränta: 42,25%

 • Kostnadsexempel:
  Låna 40000kr i 6 år - Effektiv ränta: 11,82%. Tot: 55146kr

Kontakta Klicklån



Öppettider

Mån-fre: 08:00-18:00
Lördag: 10:00-16:00
Söndag: Stängt

Öppet för tillfället

Hur ofta bli ansökan godkänd hos Klicklån?

Klicklån är en av de mest efterfrågade snabblånegivarna vi recenserat här på CashLoans.se. Det är många som ansöker om ett smslån hos dem varje månad och det är många som får sin ansökan godkänd. Av de långivare vi jämför ligger Klicklån i någonstans i mitten av graden lån som beviljas. Drygt hälften brukar således få igenom sin ansökan.

Så här fyller du i ansökan

Det går snabbt och är enkelt att ansöka om ett lån hos Klicklån. Tanken är att du med några få klick på deras hemsida ska kunna ta dig igenom alla steg i ansökningsprocessen. Första momentet handlar om att bestämma sig för lånebelopp och löptid. Det gör du enklast genom att prova dig fram i deras lånemodul på hemsidan. Nedanför den ser du vilket månadsbelopp du som lägst knyter dig till vid en ansökan. Månadsbeloppet som anges är nämligen beräknat på 9.9 procents ränta vilket är en ränta du bara får om din betalningsförmåga är god. (Vid en sämre betalningsförmåga blir räntan högre på grund av att det blir en högre risk för långivaren.) Detta bör man ha med i beräkningen när man bestämmer sig för att ansöka om lånet. Om du titta längst ner på hemsidan får du dessutom bra information om kostnader och räntor som följer med lånet.

I nästa steg fyller du i de traditionella personuppgifterna och några frågor kring din ekonomi. När detta är ifyllt signerar du dig vi e-legitimation (BankID, Mobilt BankID osv). Normalt sett brukar du inte behöva vänta många minuter efter detta innan du får ett besked direkt på skärmen. Blir ditt lån beviljat betalas pengarna ut samma dag om ansökan kommit in före klockan 11.00 den dagen. I annat fall kan det dröja till nästkommande bankdag.

Klicklåns låneansökan

Pris och amortering

Räntan hos Klicklån anpassas efter varje enskild låntagare beroende på dennes ekonomiska situation. I praktiken fungerar det så att ju bättre din ekonomiska situation är, ju bättre ränta får du. Räntan brukar pendla mellan 10 och 20 procent och vilken räntesats du får bestäms under ansökningsprocessen. Utöver räntan får du som kund betala en uppläggningsavgift på 495 kronor och sedan 39 kr per avi som skickas ut. Tack och lov är uppläggningsavgiften en engångsavgift och avi-avgiften kommer du undan genom att ansöka om autogiro. Om man jämför räntan med andra långivare så ligger deras bästa ränta (9,9%) bra till mot många snabblån på marknaden däremot är den betydligt högre om man jämför med de flesta privatlån som finns på marknaden.

Via Klicklån kan du låna mellan 5000 och 40000 kronor med en löptid på mellan 12 och 72 månader. Den kortast valbara löptiden är alltså så pass lång som 1 år vilket är okej på lite högre lånebelopp men det brukar sällan vara någon bra affär att lägga upp låga på så kort tid. Dock tycker vi inte att du ska utesluta Klicklån av den anledningen för om du vill kan du nämligen betala igen hela lånebeloppet tidigare än återbetalningsplanen säger utan att det kostar något extra. Alltså kan du ta ett lån på 5000 kr och lägga löptiden på 1 år men betala igen det på några månader om du vill.

Fördelar med Klicklån

 • De erbjuder en lång löptid vilket är bra för dig som är ute efter en låg månadskostnad.

 • De erbjuder ett högt maxbelopp och du får låna det som ny kund.

 • Utbetalningen av pengarna betalas oftast ut samma dag och annars senast nästa bankdag.

 • Du kan lösa lånet när som helst under löptiden utan att det kostar något extra.

 • Kundservicen har bra öppettider vardagar och lördagar.

 • Ansökningsprocessen är snabb och smidig.

Nackdelar med Klicklån

 • Ålderskravet är högre än hos många andra långivare. Hos Klicklån måste du ha fyllt hela 21 år för att få ansöka.

 • Vid lång löptid blir lånet dyrt så försök hålla nere löptiden om du har möjlighet.

 • De godtar inte betalningsanmärkningar.

Sammanfattning

Klicklån fungerar som en blandning mellan ett smslån och ett privatlån. Den högsta valbara summan är högre än traditionella smslån men lägre än privatlån. Likaså kan man säga om räntan. Den är lägre än den som erbjuds på många traditionella smslån men högre än vad som erbjuds på de flesta privatlån. Vidare är den högsta valbara summan lägre än vad som normalt sätt erbjuds hos ett privatlån. Om du inte har några betalningsanmärkningar och är ute efter ett lån som ej överskrider 20000 kr är Klicklån ett alternativ som står sig ganska bra mot konkurrenterna. På belopp över den summan finns det dock ganska många alternativ som är billigare.


ANSÖK NU