Jämför lån

Vi jämför lån på den svenska marknaden. Just nu jämför vi över 50 långivare på vår sajt. En av det viktigaste delarna i beslutsprocessen för vilket lån man ska satsa på är att jämföra långivare och sätta dem mot varandra. Vi jämför framför allt snabblån, kreditkort och privatlån men vi jämför även låneförmedlare och till viss del bolån. Utöver det jobbar vi med att jämföra lån för dig som har svårt att få lån. Vi jämför då långivare som godtar betalningsanmärkningar, låg inkomst eller att du har många UC-kontroller registrerat i din profil. Om du vill låna pengar snabbt, låna på helgen eller låna räntefritt så har vi även bra jämförelser på långivare som erbjuder det.

Förutom att vi jämför lånens priser och löptider jämför vi även villkoren och annan information så som öppettider och speciella mervärden. Utöver det tillhandahåller vi kompletta recensioner av långivarnas tjänster. I dem kan du läsa allt ifrån hur det går till att låna pengar från långivaren till vilka för och nackdelar vi anser att deras tjänst har. Innan du lånar pengar hos en långivare ska du med våra jämförelser och information snabbt kunna bilda dig en uppfattning om vad som är rätt lån för dig.

Jämför lån

Fördelarna med att jämföra lån

Innan du tecknar upp dig för ett lån bör du jämföra lån hos flera kreditbolag. Den största fördelen med det är att hitta det kreditbolag som lånar ut pengar till lägst ränta. Många tycker det är krångligt att jämföra lån. Det var just därför vi på CashLoans.se kände att det var dags att göra enkel och användarvänlig tjänst som kan hjälpa så många som möjligt till lägre lånekostnader. En snabb jämförelse kan innebära att man över tid sparar en ansenlig summa pengar. Det går inte blunda för att räntor och avgifter kan skilja sig en hel del mellan långivarna på marknaden idag. Några fördelar med att jämföra lån via vår jämförelsetjänst följer nedan:

  • Jämförelsetjänsten är helt gratis att använda och du tjänar både tid och pengar på att använda den.

  • Du får kunskap om långivarna från en oberoende synvinkel.

  • Du får information om hur priser och villkor skiljer sig mellan långivarna och kan på så vis känna dig tryggare med ditt slutgiltiga val.

Jämför smslån

Att jämföra smslån är betydligt enklare än att jämföra många andra typer av lån. Det beror på att du alltid får den totala kostnaden för lånet presenterad för dig innan du ansöker. Vårt jämförelseverktyg för smslån här på CashLoans.se är ett av marknadens absolut bästa. Det är enkelt och du får lånekostnaden presenterad i realtid.

Jämför smslån

Jämför privatlån

När man jämför privatlån så presenteras ofta räntorna i ett spann. Det beror på att privatlånens ränta sätts individuellt efter låntagarens betalningsförmåga. Ju bättre ekonomi personen som ansöker har desto lägre ränta får han. Ett privatlån är ett konsumtionslån och därav finns inget krav om några säkerheter. Räntan är bättre än på ett snabblån men inte lika låg som på ett bolån. För att hålla nere lånekostnaderna på ett privatlån så ska man leta en så låg ränta som möjligt och återbetala lånet på så kort tid som möjligt. Att ha ett privatlån rullandes i 6 år istället för i 5 år gör en stor skillnad på ränteutgiften.

Jämför privatlån

Jämför kreditkort

Det är viktigt att man ägnar lite tid när man jämför kreditkort. Många kort kan fungerar på ungefär samma vis när det gäller att utnyttja en ansökt kredit. Däremot kan bonustjänsterna skilja sig ganska mycket. På vilka köp får man bonuspoäng, hur hög kredit kan man ansöka om, vilka försäkringar ingår och hur många räntefria dagar har man att tillgå är exempel på saker du kan få på köpet när du skaffar ett kreditkort. I vår jämförelsetjänst kan du enkelt ställa kreditkorten mot varandra och se vilket som passar dig bäst.

Jämför kreditkort

Räkna på ditt lån

Det är viktigt att säkerställa att man har råd med ett nytt lån så man inte får problem med uteblivna avbetalningar och betalningsanmärkning som följd. Därför ska man alltid göra en lånekalkyl och en budget innan man ansöker.

Lånekalkylator

Räkna på ditt lån