Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 50000

Är din önskan att kunna låna 50000 kr snabbt eller vill du lägga ner tid för att hitta det billigaste lånet? Har du lånat tidigare och vet vilken låneform du är ute efter eller behöver du mer information?

Nedan skriver vi om de två vanligaste låneformerna som folk väljer när de tänkt låna 50000 kr. Dessa är privatlån och snabblån och det är låneformer som erbjuds utan säkerhet. Det vill säga att du inte behöver ”pantsätta” något för att få lånet. I styckena nedan försöker vi ge en så bra bild som möjligt av låneformerna, så att du som låntagare tryggt ska kunna välja den form som känns bäst för dig och den situation du befinner dig i för tillfället.Snabblån 50000 kr, ifall du har ett akut lånebehov

Det är väldigt ovanligt att snabblån erbjuds på en lånesumma som är så pass hög som 50000 kr. För tillfället finns det bara 2 stycken som erbjuder det. Dessa är Leasy och Fokuslån och av dem är Leasy det billigaste alternativet. Ju längre löptid du väljer desto mer prisvärd blir Leasy i jämförelse med Fokuslån. Ingen av dessa godtar betalningsanmärkningar och båda använder sig av UC när de gör sina kreditupplysningar. Om du skulle vilja låna utan UC måste du välja ett lägre lånebelopp.

Privatlån 50000 kr

Om du vill låna 50000 kr utan säkerhet är det många som väljer låneformen privatlån. Denna låneform kallas även för blancolån och används exempelvis ibland när du behöver låna till kontantinsatsen på en lägenhet eller ett hus.

Privatlån är vanligare än snabblån på lånenivån 50000 kronor. Detta beror på att privatlånen i de flesta fall och situationer är billigare. Kraven långivarna ställer på dig som tänkt låna är dock högre. Kreditvärdigheten måste vara god och du måste ha en stadig inkomst.

Om du vill ta ett lån utan UC kan du inte välja ett privatlån oavsett storlek på lånet. Alla långivare som erbjuder privatlån tar nämligen UC på de som ansöker.

Om du har ett akut lånebehov är snabblån snabbare än privatlån när det kommer till att få pengarna överförda till sitt konto efter en godkänd ansökan. Oftast tar det 2-3 bankdagar att få ett privatlån medan du kan få ett snabblån samma dag som du skickar in ansökan.

Sammanfattningsvis kan man säga att vi rekommenderar dig som ska låna 50000 kr att välja ett privatlån om du har tid att vänta på pengarna. Detta för att det helt enkelt är ett billigare alternativ än snabblån. Om du däremot har väldigt bråttom att få pengarna är så klart ett snabblån det du måste gå på.


LÅNA 40000 kr | LÅNA 75000 kr

Jämför alla privatlån

Om du vill veta mer om privatlån och jämföra marknadens olika långivare, klicka på länken nedan

Jämför privatlån