Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 22000

Oavsett vilken lånesumma du är ute efter kommer du få den hjälp och de tips du behöver via CashLoans.se. När du landat just på den här sidan vet vi att du är ute efter att låna 22000 kr och kommer därför ge dig de råd du behöver för att hitta det bäst passande lånet på den nivån nedan. Målet med vår jämförelsetjänst är att du som besökare alltid ska känna att du sparat både tid och pengar på ditt besök. Därför damsugar vi lånemarknaden på information varje dag och håller reda på alla priser och nyheter åt dig. Vi kollar framförallt upp dagsaktuella priser hos respektive långivare och jämför dessa mellan aktörerna åt men vi håller även koll på vilka egenskaper lånen har. Exempelvis vet vi om en långivare godtar betalninggsanmärkningar, om den använder sig av UC och vilka villkor som gäller.

I jämförelseverktyget ovan jämför vi marknadens smslån som finns på 22000 kronors nivån men om du hellre vill titta på en annan låneform rekommenderar vi att du besöker vår låneguide. Där hittar du genvägar och tips om alla låneformer.Mindre lån, när är det vanligt?

En av de vanligaste anledningarna till att folk tar ett mindre lån är att de drabbats av en oförutsedd kostnad och saknar en sparad buffert. Då blir ett lån helt enkelt en nödvändighet. Använder du någon specifik sak dagligen kan du kanske inte klara dig utan den tills du sparat ihop pengarna. Ett exempel är om du vanligtvis kör bil till jobbet och bilen plötsligt går sönder. Då vill man normalt sett åtgärda felet fortast möjligt.

Snabblån 22000

Enligt vår statistik är snabblån den låneform som är vanligast att folk väljer när de är ute efter ett lån under 25000 kr. Då letar de främst efter smslån men även efter kreditkonton. Ovan jämför vi i stort sett hela marknadens smslån som finns när du tänkt låna 22000 kr. Som du ser finns det ganska många att välja på som har en löptid över 12 månader.

När man istället tittar efter ett kreditkonto är det i skrivande stund bara fyra stycken aktörer som tillhandahåller kreditkonton med en kredit på så pass mycket pengar. Dessa är Euroloan, Mobillån, Säkerfinans och Snabbfinans. Övriga kreditbolag erbjuder ofta en kreditgräns under 20000 kr.

Låna snabbt

Smslån är den snabbaste låneformen idag när det gäller att få sitt lån utbetalt. Nästan vilken smslångivare som helst betalar ut pengarna samma dag om du ansöker före lunch på en vardag.

Behöver du låna snabbt på kvällen eller en helg finns det några kreditbolag som kan göra det också. Alternativen minskar dock. Klicka i checkboxen ”helgutbetalning” i modulen ovan så filtreras alla långivare som har den möjligheten fram.

Om du vill låna snabbt på kvällen måste långivarens kundservice vara öppen. För att ta reda på det rekommenderar vi att du går vidare till vår sida om smslån öppettider.

Låna direkt

Behöver du låna 22000 direkt? Egentligen är det två saker du måste kolla upp och vara säker på för att du ska få det att fungera:

  1. Kreditbolagets kundservice måste vara öppen vid ansökningstillfället.
  2. Kreditbolaget måste ha samma bank som du har. En del långivare har specialiserat sig på detta och kan göra utbetalningar direkt till flera banker men de flesta gör det bara till en bank.

Samverkar dessa två förutsättningar när du ansöker får du normalt sett pengarna inom 15 minuter. Läs vår artikel om smslån direkt för att snabbt ta reda på vilka långivare som kan betala pengar direkt till din bank.

Låna räntefritt utan avgifter

Att kunna låna räntefritt är så klart inget som långivare erbjuder särskilt ofta. Dock förekommer det med anledning av att långivare vill locka till sig nya kunder. När det kommer ut ett nytt smslån på marknaden brukar det exempelvis vara vanligt att långivaren bakom det har ett räntefritt nykundserbjudande. När det gäller lån över 20000 kr är det emellertid väldigt sällsynt. Om du vill låna räntefritt och kan tänka dig att låna en mindre summa rekommenderar vi att du går vidare till vår sida om räntefria smslån.

Utöver möjligheten att hitta ett räntefritt smslån förekommer det även att folk skaffar sig ett kreditkort i detta sammanhang. Om du vet med dig att du har en god kreditvärdighet är kreditkort ett ännu bättre alternativ. Alla kreditkort har ett visst antal dagar som är räntefria när något köps med kortet. Vanligtvis är den perioden 30-60 dagar. Vid de tillfällen du handlar något med kreditkortet blir det alltså som ett räntefritt lån. Detta kan du utnyttja om och om igen med ett kreditkort till skillnad mot ett snabblån.

Snabblån 18 år

Det finns inte så många långivare att välja på för 18-åringar. I alla fall inte när du tänkt låna 22000 kr. Några exempel på kreditbolag som tillhandahåller snabblån till dig som fyllt 18 år är Frogtail, Brixo och Merax.


LÅNA 21000 kr | LÅNA 23000 kr

Var försiktig när du lånar pengar

  • Låna aldrig pengar på impuls. Ett lån ska vara väl genomtänkt.
  • Låna aldrig pengar för att lösa andra skulder (så vida du inte gör det i syfte att samla lån i en bättre lånelösning). Ta hellre kontakt med långivaren som du inte kan betala igen till och försök att resonera er fram till en lösning tillsammans. Om du inte gör det är risken stor att du hamnar i ett ekorrhjul med fler små lån som det tickar ränta på.
  • Gör en ekonomisk kalkyl innan du lånar pengar. Du bör känna dig trygg med ditt val av lån och veta att du klarar av att betala tillbaka det med marginal.