Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 21 000 kr

När du behöver låna 21000 kr är det antingen smslån eller privatlån som är det bästa alternativet. För att få en överblick över de smslån som finns på marknaden idag behöver du bara titta i vår jämförelsekalkyl här ovan. I den tittar vi både på pris och på lånets egenskaper. För att få ännu mer information om respektive långivare kan du läsa våra recensioner. I recensionerna har vi även delat ut omdömen till långivarna.

Om du lånar 21000 kr genom ett smslån och vill betala av lånet under en längre tidsperiod kommer det att medföra förhållandevis höga lånekostnader. Därav är vår rekommendation att du försöker betala av ditt lån så fort som möjligt. Ta dig dock inte vatten över huvudet. Då det kan innebära att din ekonomi inte klarar av amorteringstakten. Privatlån kan också vara ett alternativ för dig om din kreditvärdighet är god. Denna låneform är billigare men ställer högre krav och är inte lika snabba att tillgå. Det kan ofta ta några dagar innan du får ditt lån till skillnad mot många smslån där pengarna ofta betalas ut samma dag som ansökan blivit godkänd.

I vår lånekalkylator här ovan kan du sortera lånen utifrån deras egenskaper. Till exempel, om du vill hitta ett lån utan UC behöver du bara klicka i det valet i kalkylatorn så visas bara lån utan UC i resultatet.

En sak som kan vara bra att veta när det kommer till storleken på lånet, är att vissa långivare först vill se att du klarar av att betala tillbaka ett lån på ett lägre belopp innan de erbjuder dig att låna så mycket som 21000 kr av dem.Innan du tar ett snabblån / smslån

Det viktigaste att tänka på innan du lånar 21000 kr är att du ser till att du har råd att betala tillbaka lånet utifrån gällande amorteringsplan. För att få en tydlig bild av din ekonomiska kapacitet kan du gärna göra en budget. Då ser du också vad som är en rimlig amorteringstid i ditt fall.

Mest ekonomiskt är alltid att betala tillbaka ett lån snarast möjligt men du ska för den skull inte ta dig an en amorteringstid som du inte klarar av. Detta kan bli en dyr lärpenning.

Om du väljer att lägga upp ditt lån på en kort amorteringstid blir månadsbeloppet som du ska betala högt. Följaktligen löper du ett högre risk att inte klara av dina månatliga avbetalningar vilket i sin tur kan innebära ytterligare avgifter till ditt lån. Påminnelseavgift och straffränta är exempel på sådana avgifter. Om du då misslyckas med att betala straffavgifterna kommer ärendet att gå vidare till Inkasso som även de lägger på avgifter när de ska driva in din skuld. Skulle ditt ärende gå vidare ett steg till, blir Kronofogden inkopplad och bara att ärendet hamnar på deras bord kostar dig en avgift på 640 kr.

Sammantaget är tiden det tar att göra en budget väl värd att kosta på sig för att slippa hamna i straffavgiftsträsket.

Låna 21000 kr snabbt

Vi har valt att jämföra smslån i jämförelsemodulen ovan eftersom det är stor efterfrågan på snabba lån. Det finns många långivare som erbjuder snabba utbetalningar på dagens snabblånemarknad. När du vill låna 21000 kr snabbt är det inte en omöjlighet. Om du ansöker om ditt lån på förmiddagen finns det många långivare som erbjuder utbetalning samma dag som du ansöker. Det finns även de som kan göra utbetalningar under kvällar och helger. För att hitta de långivare som erbjuder helglån behöver du bara klicka i checkboxen ”helgutbetalning” i jämförelsekalkylatorn här ovan. Vidare kan även en del av de aktörer som erbjuder helglån även erbjuda lån under kvällstid på vardagar.

Låna 21000 kr räntefritt

Det finns två sätt att låna 21000 kr räntefritt. Ett sätt är att hitta ett snabblån som erbjuds räntefritt och det finns då oftast i form av ett nykundserbjudande. Vid en summa på 21000 kr kan det dock vara svårt att hitta ett räntefritt lån men tittar du på smslån på lite lägre summor finns det fler alternativ. Vi samlar räntefria lån här om du vill se vad marknaden har att erbjuda av det.

Det andra sättet är att ansöka om ett kreditkort men då behöver du ha god kreditvärdighet (krävs av det flesta kreditkortsutgivarna). Med ett kreditkort har du oftast en räntefri period på 30-60 dagar och därigenom kan du låna dina 21000 kr räntefritt (genom att köpa något) under den perioden.

Låna 21000 kr direkt

Vad behöver man uppfylla för att kunna låna 21 000 kr direkt? Förutom grundkraven för att få låna är det främst två förutsättningar som måste stämma. För det första måste långivarens kundservice vara öppen när du gör din ansökan och för det andra måste långivaren kunna göra en direktutbetalning till just din bank. I vissa fall kan långivaren göra direktutbetalningar till flera banker men andra har bara möjligheten att göra det till den bank som de själva använder. För att få veta om en långivare kan göra en direktutbetalning till dig kan du använda dig av jämförelsemodulen här ovan. Där kan du se vilka som har direktutbetalning och till vilka banker.

Sammanfattningsvis, om du väljer en bank med direktutbetalning som också gör dessa till din bank och din ansökan går igenom får du dina pengar inom 15 minuter.


LÅNA 20000 kr | LÅNA 22000 kr