Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 20000

Om du är ute efter att låna 20000 kr kan du tjäna både tid och pengar genom att använda vår jämförelsetjänst. Vi samlar nämligen hela marknadens långivare på en och samma webbplats och kan därför jämföra alla lån snabbt och smidigt. Inom några minuter bör du ha hittat det bästa och billigaste lånet utefter dina önskemål.

Vanligtvis är det smslån eller privatlån som folk är ute efter när det letar efter ett lån kring 20000 kr. På den här sidan har vi valt att bara jämföra smslån. Vill du hellre titta på privatlån, kreditkort eller andra lånekategorier kan du enkelt klicka dig vidare till dessa i webbplatsens huvudmeny.

När du använder dig av jämförelseverktyget ovan fungerar det så att du börjar med att välja den lånesumma du är intresserad av. Sedan går du vidare genom att välja amorteringstid och lånets egenskaper. Då filtreras automatiskt ditt önskade lån fram. Oftast är det flera långivare som passar in på dina parametrar och när det blir så kan du sortera alternativen genom att klicka på rubrikerna för spalterna. Vill du exempel sortera efter pris trycker du på kolumnen ”lånekostnad”. När du bestämt dig för ett visst lån klickar du på ”ansök” och skickas då vidare direkt till ansökningsformuläret hos den valda långivare. Smidigt och enkelt, som sagt.Varför ta ett mindre lån?

Även om ett mindre lån kan kännas som en simpel lösning på ett problem bör man alltid ha respekt för att låna pengar. Ägna alltid tid till att se över din ekonomi innan du tecknar dig för ett lån. Väldigt många svenskar tar mindre lån då och då. De flesta väljer nog att göra det när de utsatts för en oförutsedd utgift. Det är nämligen långt ifrån alla som har sparat ihop en ekonomisk buffert just till att täcka sådana händelser. När det oturar sig och något som du använder dagligen plötsligt går sönder kan det därför bli nödvändigt med ett lån för att få funktion i den vanliga vardagen. På senare år har mindre lån blivit allt tillgängligare genom Internets framfart vilket är bra när det behövs ett extra tillskott i kassan. Dock gäller det att ha disciplin med denna typen av lån. Det får inte bli till en vana för då riskerar du att hamna i ett ekorrhjul där du hela tiden måste ta små lån för att lösa ekonomiska problem. När du tecknar dig för ett mindre lån ska du försöka att betala igen det fortast möjligt för att räntekostnaden inte ska bli så dyr.

Snabblån 20000

Snabblån kan delas in i två produktkategorier, smslån och kreditkonto. Om ett smslån passar bättre för ditt ändamål finns det många bra alternativ att välja mellan. Alla alternativ hittar du i modulen ovan. Om du istället känner att ett kreditkonto (onlinekredit) är mer passande finns det för tillfället fem stycken aktörer att välja på med en kreditgräns över 15000 kr. Dessa är:

  • Euroloan (Kreditgräns upp till 50000 kr)
  • Ferratum (Kreditgräns upp till 25000 kr)
  • Mobillån (Kreditgräns upp till 25000 kr)
  • Säkerfinans (Kreditgräns upp till 25000 kr)
  • Snabbfinans (Kreditgräns upp till 25000 kr)

Låna 20000 snabbt

Att låna 20000 snabbt är inte särskilt svårt om behovet uppstår. Det finns nämligen väldigt många kreditbolag som kan göra snabba utbetalningar av lån på den nivån så utbudet är stort. Självklart bör din kreditvärdighet vara god men det finns många kreditbolag som även lånar ut pengar till de som har betalningsanmärkningar. Om du ansöker hos ett kreditbolag före kl. 12.30 på en vardag är chansen störst att du får pengarna samma dag men det finns långivare som betalar ut pengarna snabbt även om du ansöker på en kväll eller helg. På kvällar och helger är dock utbudet av kreditbolag betydligt mindre.

Tips! Om du är ute efter ett lån på helgen klicka då i checkboxen ”helgutbetalning” i modulen ovan. Då får du snabbt en filtrering på vilka långivare det finns som kan låna ut 20000 snabbt på en helg. Om det istället är på en kväll du behöver låna pengar kan vi rekommendera att du går till vår sida där vi specificerar öppettider för smslån.

Låna 20000 direkt

Två förutsättningar krävs för att du ska kunna låna 20000 direkt:
  • Kreditbolagets kontor måste vara öppet vid tidpunkten då ansökan skickas in.
  • Kreditbolaget måste kunna göra en direkt utbetalning till den bank du har ett konto hos. Många kreditbolag gör bara direktutbetalningar till en av storbankerna (till exempel Handelsbanken). Det finns dock kreditbolag som specialiserat sig på detta område och göra direktutbetalningar till flera storbanker.

Hittar du ett alternativ där dessa förutsättningar är infriade får du pengarna inom en kvart efter att du skickat in ansökan.

I modulen ovan kan du enkelt se om ett kreditbolag erbjuder direktutbetalningar och till vilka banker de i så fall kan göra det till. Genom att klicka på ”mer info” så får du upp en kolumn med den informationen.

Låna 20000 räntefritt

Räntefria lån är en ovanlig företeelse på lånemarknaden. Dock finns det fler alternativ än man tror. Om du vill låna 20000 räntefritt kan du välja mellan att leta efter ett räntefritt snabblån eller skaffa ett kreditkort.

Ferratum är en snabblångivare som för tillfället har ett nykundserbjudande där du under 30 dagar får låna 20000 helt räntefritt. Vill du hellre skaffa ett kreditkort är det också ett alternativ. Nästan alla aktörer som tillhandahåller kreditkort erbjuder en räntefri period på 30-60 dagar. Med ett kreditkort kan du indirekt alltså låna räntefritt genom att köpa något med det och betala tillbaka innan den räntefria perioden har löpt ut.

Låna 20000 kronor när du fyllt 18 år

Åldersgränsen för att låna pengar online hos ett kreditbolag är oftast 20 år men det finns några få som har en åldersgräns på 18 år. Några exempel är Kreditkontot och Brixo.


LÅNA 19000 kr | LÅNA 21000 kr

Tänk på detta innan du lånar

  • Ta inte ett lån för att lösa andra skulder.
  • Upprätta alltid en budget innan du tecknar dig för ett lån eller en kredit.
  • Låna inte pengar till något onödigt. Spara hellre ihop pengar till sådana utgifter.