Använd slidern och checkboxarna för att hitta SMSlån som passar dig.

Belopp

Löptid

FiltreraLåna 1000 kr

Förut var det mer vanligt att man pratade med sin mamma och pappa eller något syskon när man var ute efter ett litet lån men på senare tid har det blivit vanligare och vanligare att folk söker sig ut på nätet när de vill låna 1000 kr. Det finns många långivare att välja på och vissa erbjudanden är faktiskt riktigt bra. En del lån erbjuds till och med gratis.

När du är ute efter att låna 1000 kr finns det en uppsjö av lån att välja på och därigenom blir det svårt att jämföra alla alternativen själv inom en rimlig tidsrymd. Därav har vi byggt en oberoende jämförelsemodul ovan som du gärna får använda för att snabbt hitta det lån som passar dig bäst. I den kan du justera löptid, lånets egenskaper men även ändra lånebelopp ifall du vill göra det. När du valt önskade egenskaper är det enkelt att sortera alternativen så att det billigaste hamnar högst upp i tabellen. Vårt mål är att du ska ha hittat det bästa och billigaste lånet för dig inom 5 minuter.

Lån på 1000 kr erbjuds vanligtvis som smslån, snabblån eller kreditkonto. Smslån i den storleken används oftast till oförutsedda utgifter som kommer just innan löning medan ett kreditkonto är tänkt att fungera som en digital reservkredit som går att utnyttja flera gånger. I jämförelsemodulen ovan har vi skannat av marknadens smslån.Låna 1000 snabbt

De flesta långivare som erbjuder smslån kan idag betala ut 1000 kr snabbt. Om du ansöker före kl. 12.30 på en vardag är chansen att du får pengarna samma dag väldigt stor. Det är bara ett fåtal av dessa långivare som inte kan erbjuda det men då betalar de sannolikt ut pengarna nästa bankdag vilket så klart också kan ses som snabbt.

Om du specifikt är ute efter att låna 1000 kr snabbt rekommenderar vi att du först ser efter om du har möjligheten att kunna välja ett räntefritt lån. I annat fall tycker vi du ska försöka betala tillbaka lånet så snabbt du kan för då blir lånekostnaden normalt sett billigare. Sammanfattningsvis kan man säga att ju tidigare du ansöker om ett lån på en vardag desto fler kreditbolag finns det som kan göra snabba utbetalningar.

Låna 1000 kronor med direktutbetalning

När du tänkt låna 1000 kr med direktutbetalning är det några kriterier som måste vara uppfyllda för att utbetalningen ska ske direkt. Långivaren måste dels kunna göra en direktutbetalning till den bank du har bankkonto hos och dels måste långivarens kundservice ha öppet. Hittar du en långivare där dessa två kriterier är uppfyllda vid det tillfället du vill låna tar det normalt sett mindre än femton minuter att få pengarna.

Det är lättast att låna 1000 kronor med direktutbetalning under dagtid. Utbudet av långivare som har öppet är nämligen störst då. Dock finns det några långivare som erbjuder direktutbetalning på kvällar och helger. Om du vill ha mer tips på hur du kan låna direkt på helgen rekommenderar vi att du läser vår artikel om helglån.

Låna 1000 kr utan ränta

Det finns ganska många långivare som erbjuder dig att låna 1000 kr utan ränta. Konkurrensen om kunderna är tuff och därav måste långivarna locka med ett kanonerbjudande. Många gör det genom att erbjuda lån utan ränta.

Hos Loanstep kan du till exempel alltid låna mellan 1000 och 5000 kronor utan ränta 14 dagar. Om du inte betalar tillbaka inom de 14 dagarna tickar det dock på ränta så det gäller att betala i tid. Ferratum (credit), Vivus, Lånbutiken (brukslån), Risicum (kreditlån) är exempel på andra långivare som erbjuder lån utan ränta. De erbjuder det dock bara till nya kunder och lånen måste vara återbetalda inom 30 dagar för att bli räntefria.


LÅNA 500 kr | LÅNA 2000 kr

Några tips före du lånar

  • Kalkylera och räkna på hur snabbt du kan återbetala lånet. Ju snabbare du gör det desto lägre kommer räntekostnaderna att bli. Du bör inte låna 1000 kr längre än 30 dagar. Lånar du ett så pass lågt belopp på längre tid kommer räntekostnaderna procentuellt bli oskäligt höga nästan vilken långivare du än väljer att låna av.
  • Välj någon av de räntefria alternativen som vi nämnt ovan i första hand. Det finns många långivare som erbjuder sig att låna ut 1000 kr utan ränta till nya kunder så det bör bara vara att välja och vraka. Tänk dock på att dessa lån ska vara reglerade inom 30 dagar.
  • Låna inte pengar för att lösa andra skulder. Om du inte kan betala igen ett befintligt lån utan att måsta ta ett ytterligare lån är det mycket smartare att du kontaktar långivaren i fråga och berättar det. De brukar vara öppna för förslag till lösningar.
  • Om ditt lånebehov inte är akut bör du hellre se över om du inte kan dra ner på någon onödig utgift istället. Vi ger dig flera råd kring detta i vår artikel, Spartips.