Villkor

 • Minst 20 000 kr i årsinkomst
 • Minst 18 år gammal
 • Svensk medborgare

Utbetalningar

Samma dag vid godkänd ansökan innan kl 13:00, annars betalas pengarna ut dagen efter om det är en vardag.


Legitimering

 • BankID
 • SMS
 • Telefonsamtal
 • Skickad ID-handling

Avgifter & kostnader

 • Uppläggningsavgift: 350kr
 • Aviavgift: 45kr
 • Ansökningsavgift: 0kr
 • Max effektiv ränta: 5641%

 • Kostnadsexempel:
  Låna 3000kr i 30 dagar - Effektiv ränta: 948% Totalt: 3639kr

Kontakta Kredit365Öppettider

Mån-fre: 09:00-20:00
Lördag: 12:00-17:00
Söndag: 12:00-17:00

Öppet för tillfället

Hur ofta blir ansökan godkänd hos Kredit365?

Tjänsten Kredit365 erbjuder hör till de enklaste lånetjänsterna som finns idag. Lånesummorna och den korta amorteringstiden är också vanligaste att folk väljer när de är ute efter ett snabblån. Antagligen är det därför många väljer Kredit365. Enligt de undersökningar vi har gjort har de tidigare godkänt mer lån än de nekat. Nu har den statistiken gått ner en del men tack vare att de godtar betalningsanmärkningar bör ändå chanserna vara hyggliga att få ett lån hos Kredit365.

Så här fyller du i ansökan

I och med att Kredit365 har en fast löptid på 30 dagar är det endast lånebeloppet du behöver fundera på när du ska ansöka om ett lån hos dem. På deras hemsida väljer du det genom att dra i ett beloppsreglage. Under den får du information om effektiv ränta, räntekostnad, avgifter och hur mycket som du totalt ska betala tillbaka. Tydligheten är bra och vi ser positivt på att du får en sådan enkel och lättförståelig data så pass tidigt i låneprocessen. Då vet du förutsättningarna och behöver inte lägga ner mer tid om du inte anser det vara intressant.

När du gått vidare till nästa steg får du fylla i personnummer, mobilnummer och en eventuell kampanjkod (om du har det). Efter det klickar du i ”Ansök Nu!” och legitimerar dig. Det gör du genom att använda BankID eller e-legitimation. Möjligheten att skicka in id-handling finns också men då tar det såklart längre tid att få ditt lån. Som återkommande kund hos Kredit365 ansöker du snabbast via SMS.

När du identifierat dig får du vänta en stund innan du får besked. Beskedet kommer upp på skärmen du använt vid ansökan. Om din ansökan blir godkänd innan 13.00 på en vardag får du pengarna samma dag. Ansöker du efter den tiden på en vardag eller under helgen betalas pengarna ut följande bankdag.

Kredit365´s låneansökan

Pris och amortering

Amorteringstiden hos Kredit365 är alltid 30 dagar oavsett lånebelopp. De erbjuder ingen möjlighet att förlänga lånet. Innan du lånar rekommenderar vi alltid att du kalkylerar och är säker på att du kommer kunna betala tillbaka när fakturan kommer. Kan du inte betala i utsatt tid hos Kredit365 åker du på påminnelseavgift, dröjsmålsränta, förseningsavgift och en eventuell inkassokostnad i första läget och det är inte särskilt trevligt.

När vi kommer till priserna hos Kredit365 är det något de faller på. Vad det beror på är att de är en av få aktörer som tar ut en uppläggnings- och aviavgift vid varje tillfälle de lånar ut pengar. Totalt blir de avgifterna 395 kr. Visserligen är deras månadsränta bland den lägsta på marknaden men det hjälper inte. I och med att de till skillnad från de aktörer som ej godtar betalningsanmärkningar tar en högre risk i sin utlåning är det förståeligt att de måste ta ut en högre avgift. Dock finns det flertalet varumärken som gör det men som är billigare. Ett exempel på det är Onea. På lägre lånebelopp är priserna hos Kredit365 sämre än på de högre beloppen i jämförelse med konkurrenterna. Jämför man vidare med deras systervarumärke Monetti erbjuder de sämre priser och sämre flexibilitet.

Många kreditbolag som erbjuder smslån har ett räntefritt erbjudande till nya kunder. Kredit365 har ett stående räntefritt erbjudande som ser ut så att du får låna 1000 kr helt räntefritt oavsett om du har lånat tidigare. Dock är det lite lurigt på det viset att det alltid tillkommer avgifter på 395 kr när du lånar hos dem. Det gäller således att se upp så att du inte tror att du lånar ”gratis”. Erbjudandet är alltså inte kostnadsfritt bara för att det är räntefritt.

Fördelar med Kredit365

 • Informationen är tydlig och lånetjänsten är extremt enkel.

 • Även om du har betalningsanmärkningar finns chansen att kunna få ett lån.

 • Kundservicen har öppet alla dagar i veckan.

 • Snabba utbetalningar på vardagar oavsett vilken bank du har.

 • De erbjuder dig ett lån utan UC. Deras kreditkontroll görs i samarbete med upplysningsföretaget Bisnode.

Nackdelar med Kredit365

 • Flexibilitet saknas helt. Som det är nu är löptiden låst till 30 dagar oavsett lånesumma du väljer. Visserligen anser vi att det är bra när smslån är små och korta men på lånesummorna 4-5 tusen skulle det gärna fått finnas längre amorteringsalternativ än en månad.

 • Jämförelsevis är priserna väl höga, speciellt på de lägsta lånebeloppen.

 • I och med att deras kundservice har öppet på helgen tycker vi att de borde kunna erbjuda helgutbetalning.

Sammanfattning

Kredit365 försöker tillhöra de främsta snabblåneföretagen när det kommer till snabbhet, tillgänglighet och service. Det är faktiskt precis det intrycket vi får av dem när vi recenserar deras tjänst också. Kundtjänsten har öppet 7 dagar i veckan och de betalar ut pengarna samma dag på vardagar om ansökan behandlats innan 13.00 på dagen. Vidare har det lyckats med en snabb och tydlig ansökningsprocess vilket alltid är trevligt. Vi anser att Kredit365 erbjuder en bra tjänst i många anseenden men när det kommer till den enskilt viktigaste faktorn när man lånar pengar, dvs priset, är det väl högt i jämförelse med konkurrenterna.


Recension - Kredit365
Betyg 3/5

ANSÖK NU